Laptopta Usb 3.0 Sorunu

efe900

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 2 gün önce ACER VN7-791G-57BP satın aldım. Elimde arşivimin olduğu seagate freeagent goflex 2tb USB 3.0 olan diskimi Laptopun USB 3.0 portuna bağladığımda maximum hızın 30mb/sn civarında seyrediyor. Harici diskimi 2.0 portuna taktığımda da aynı hız seviyelerinde geziyor Aygıt Yöneticisinde sürücü problemi mi var diye baktım ancak birşey gözükmüyor
RJNy46.jpg

100mb/sn görmem gerekirken 30mb görmek üzücü. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

Aynı problem benim de başıma gelmişti. Toshiba Harici HDD kullanıyorum. 2.0 a bağladığımda beyaz ışık yanar,3.0 a bağladığımda mavi yanardı ancak yakın tarihte hangisine bağlarsam beyaz ışık yanmaya başladı. Yani 3.0 ı kullanamadım. Sonra kablodan olabileceğini düşünüp gidip yeni bir 3.0 kablo edindim ve sorunum çözüldü

Aynı modeli 2014 Kasım sonundan beri kullanıyorum. 3.0 konusunda sıkıntı yaşamadım. Diskte ve kablosunda sıkıntı olmadığını düşünüyorsanız servise gönderiniz.

Teşekkür ederim Diskte sıkıntı olmadığını düşünüyorum sandisk extreme 16 gb 3,0 flash belleğimde de veri aktarımı aynı seviyede ben hdd 5400 rpm diye mi yavaş diye düşünmeye başlamıştım

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı