xeyro65
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, konunun muadili olanları etiketlerseniz çok sevinirim. Deneyiminiz ve bilginize çok ihtiyacım var. Yılın son fırsatlarını değerlendirmek istiyorum. 2 milyon TL'ye kadar sıfır araç almayı planlıyorum.
Amacım şu:
Yakıt tüketimi düşük olsun. Bakım maliyeti düşük olsun. En az 3 yıl garanti ile sorunsuz kullanabileceğim bir araç olsun. 3 yıl sonra satmayı düşünüyorum (bu yüzden garanti dahil her şey önemli). LPG düşünmüyorum ama benzinli/hibrit/elektrikli fark etmez. Sadece sıfır araç alacağım. Araç tipi fark etmez — sedan, hatchback, SUV, combi, MPV olabilir. Aracı genelde şehir içi kullanacağım, yıllık ortalama km yaparım fazla km yapmam.
Şu modeller arasından özellikle yakıt ekonomisi, bakım kolaylığı ve garanti kapsamı açısından hangileri tavsiye edersiniz?
Şu araçlara baktım:
*Citroën Berlingo.
*Peugeot Rifter.
*Opel Combo.
*Toyota Proace City.
*Fiat Egea (dizel otomatik)
*Hyundai i20.
*Toyota Corolla.
*Opel Corsa.
*Peugeot 208.
*Renault taliant (benzin/LPG)
Bunlardan hangisi 3 yıl boyunca gerçekten sorunsuz olur? Tavsiye ettiğiniz başka modeller var mı?
Amacım şu:
Yakıt tüketimi düşük olsun. Bakım maliyeti düşük olsun. En az 3 yıl garanti ile sorunsuz kullanabileceğim bir araç olsun. 3 yıl sonra satmayı düşünüyorum (bu yüzden garanti dahil her şey önemli). LPG düşünmüyorum ama benzinli/hibrit/elektrikli fark etmez. Sadece sıfır araç alacağım. Araç tipi fark etmez — sedan, hatchback, SUV, combi, MPV olabilir. Aracı genelde şehir içi kullanacağım, yıllık ortalama km yaparım fazla km yapmam.
Şu modeller arasından özellikle yakıt ekonomisi, bakım kolaylığı ve garanti kapsamı açısından hangileri tavsiye edersiniz?
Şu araçlara baktım:
*Citroën Berlingo.
*Peugeot Rifter.
*Opel Combo.
*Toyota Proace City.
*Fiat Egea (dizel otomatik)
*Hyundai i20.
*Toyota Corolla.
*Opel Corsa.
*Peugeot 208.
*Renault taliant (benzin/LPG)
Bunlardan hangisi 3 yıl boyunca gerçekten sorunsuz olur? Tavsiye ettiğiniz başka modeller var mı?
Son düzenleyen: Moderatör: