Laptopta USB portları çalışmıyor

berkeeren34

Hectopat
Bugün Arduino'da kod yazarken bir anda USB portu okumamaya başladı. Hiçbir USB portları çalışmıyor. Sorunun neden kaynaklandığını öğrenmek istiyorum.

Laptopun modelini internette aratıp driverlarını güncelleyebilir misin driver ile alakası yok gibi ama önce en iyimseri denemek lazım umarım anakarttan değildir.

Hocam onu boş versin ya, sadece Aygıt Yöneticisi'nden tak çıkar uyumluluğu yapsın ve yeniden baslatsin, düzelir büyük ihtimal.

1-) Aygıt yöneticisinde sorun gözüküyor mu?
2-) Çözüm olma ihtimali zayıf olsa da BIOS tan fast boot disabled yapın. Sürekli bu şekilde kullanmanızı tavsiye ederim. Sistem daha stabil ve sorunsuz açılır.

Laptopun modelini internette aratıp driverlarını güncelleyebilir misin driver ile alakası yok gibi ama önce en iyimseri denemek lazım umarım anakarttan değildir.

Diğerleri tam bulamadım model bu

HP Victus laptop 16-S0067NT​

Hocam onu boş versin ya, sadece Aygıt Yöneticisi'nden tak çıkar uyumluluğu yapsın ve yeniden baslatsin, düzelir büyük ihtimal.

Denedim ama olmuyor.

1-) aygıt yöneticisinde sorun gözüküyor mu?
2-) çözüm olma ihtimali zayıf olsa da BIOS'tan Fast boot disabled yapın. Sürekli bu şekilde kullanmanızı tavsiye ederim. Sistem daha stabil ve sorunsuz açılır.

Aygıt yöneticisinde hiçbir sorun yok devre dışı bıraktım etkinleştirdim her şeyi denedim ama hiçbir sonuç yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı