Turkish Kebab
Hectopat

- Makaleler
 - 6

Merhabalar genellikle BF1, RDR2, GTA5 vb. oynuyorum. Sizce V-Sync açık olmalı mı? Başka bir öneriniz var mı?

eğer ekranda olanları bir kaç ms geç görmek senin için sıkıntıysa evet ama lol misali bir oyun oynuyorsan çok da problem olmamalıYani V-Sync kapatıp programdan sabitlemek daha mantıklı?
Yani çok etkilemez diyorsunuz. Zaten BF1'de 65 FPS falan alıyorum. Lütfen mesajlarınızda düzelt butonunu kullanın.Eğer ekranda olanları birkaç ms geç görmek senin için sıkıntıysa evet ama LoL misali bir oyun oynuyorsan çok da problem olmamalı
Yani çok etkilemez diyorsunuz. Zaten BF1'de 65 FPS falan alıyorum. Lütfen mesajlarınızda düzelt butonunu kullanın.
Düzelt butonu yazım yanlışlarını çoğunlukla tespit edip düzeltir. Yazım yanlışı yaparsanız ban yemeniz muhtemel. Lütfen eski mesajlarınızı da Düzenle butonundan düzeltin. O zaman kapatmıyorum V-Sync'i. Yüksek FPS aldığım oyunlarda uygulamaya öze ayar ile kapatırım.Evet muhtemelen olmaz. Ayrıca düzel butonunu tam olarak ne yaptığından emin değilim Technopat'ta yeniyim ama bundan sonra basarım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.