Ekran kartım NVIDIA, işlemcim AMD. Valorant'ı 4:3 yaparak rakip oyuncuları genişletmek istiyorum. Nasıl yaparım?
Valorant'da bu durum olmuyor.Ekran kartım NVIDIA, işlemcim AMD. Valorant'ı 4:3 yaparak rakip oyuncuları genişletmek istiyorum. Nasıl yaparım?
Ekran kartım NVIDIA, işlemcim AMD. Valorant'ı 4:3 yaparak rakip oyuncuları genişletmek istiyorum. Nasıl yaparım?
Yapılıyo yapılmasına ama genişlemiyor maalesef.Ekran kartım NVIDIA, işlemcim AMD. Valorant'ı 4:3 yaparak rakip oyuncuları genişletmek istiyorum. Nasıl yaparım?
hocam ban yersem ip ban mı yerim?Rakipleri genişletmek için winexp kullanman lazım. O da ban sebebi direkt baj atiyorlar. Kısacası genişleterek kullanmanın tek yolu 3. Parti yazılım.
Ya da normal 4:3 yap çözünürlükten fakat genişlemez.
genişliyo hocam.Ama ban sebebi olabiliyomuşYapılıyo yapılmasına ama genişlemiyor maalesef.
Hocam ban yersem IP ban mı yerim?
Genişliyor hocam. Ama ban sebebi olabiliyormuş
Rakipleri genişletmek için winexp kullanman lazım. O da ban sebebi direkt baj atiyorlar. Kısacası genişleterek kullanmanın tek yolu 3. Parti yazılım.
Ya da normal 4:3 yap çözünürlükten fakat genişlemez.
Ben gördüm ki konuşuyorum. Şans işi.Wine XP ban sebebi değil. Evet 3. parti yazılım ancak kullanıp da onun yüzünden ban yiyen görmedim kendim de 1 yıl'a yakın kullanıyorum.
ip ban yemesem sıkıntı yok.Yeni hesap açıp girdim zaten oyunaBen gördüm ki konuşuyorum. Şans işi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.