Laptopta Valorant nasıl 4:3 yapılır?

Ekran kartım NVIDIA, işlemcim AMD. Valorant'ı 4:3 yaparak rakip oyuncuları genişletmek istiyorum. Nasıl yaparım?

Rakipleri genişletmek için winexp kullanman lazım. O da ban sebebi direkt baj atiyorlar. Kısacası genişleterek kullanmanın tek yolu 3. Parti yazılım.
Ya da normal 4:3 yap çözünürlükten fakat genişlemez.

Ekran kartım NVIDIA, işlemcim AMD. Valorant'ı 4:3 yaparak rakip oyuncuları genişletmek istiyorum. Nasıl yaparım?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rakipleri genişletmek için winexp kullanman lazım. O da ban sebebi direkt baj atiyorlar. Kısacası genişleterek kullanmanın tek yolu 3. Parti yazılım.
hocam ban yersem ip ban mı yerim?

Yapılıyo yapılmasına ama genişlemiyor maalesef.
genişliyo hocam.Ama ban sebebi olabiliyomuş

Wine XP ban sebebi değil. Evet 3. parti yazılım ancak kullanıp da onun yüzünden ban yiyen görmedim kendim de 1 yıl'a yakın kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı