Laptopta Valorant nasıl 4:3 yapılır?

asfaloth5

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartım NVIDIA, işlemcim AMD. Valorant'ı 4:3 yaparak rakip oyuncuları genişletmek istiyorum. Nasıl yaparım?

Ekran kartım NVIDIA, işlemcim AMD. Valorant'ı 4:3 yaparak rakip oyuncuları genişletmek istiyorum. Nasıl yaparım?

Rakipleri genişletmek için winexp kullanman lazım. O da ban sebebi direkt baj atiyorlar. Kısacası genişleterek kullanmanın tek yolu 3. Parti yazılım.
Ya da normal 4:3 yap çözünürlükten fakat genişlemez.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rakipleri genişletmek için winexp kullanman lazım. O da ban sebebi direkt baj atiyorlar. Kısacası genişleterek kullanmanın tek yolu 3. Parti yazılım.
hocam ban yersem ip ban mı yerim?

Yapılıyo yapılmasına ama genişlemiyor maalesef.
genişliyo hocam.Ama ban sebebi olabiliyomuş

Hocam ban yersem IP ban mı yerim?

Genişliyor hocam. Ama ban sebebi olabiliyormuş

Şu yukarıdaki atılan videoda eğer sadece özel çözünürlük açılıyor ise denenebilir. Fakat laptopta MUX switch yok ise videodaki gibi özel çözünürlük acamazsiniz.

Wine XP ban sebebi değil. Evet 3. parti yazılım ancak kullanıp da onun yüzünden ban yiyen görmedim kendim de 1 yıl'a yakın kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…