asfaloth5 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 321 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #1 Ekran kartım NVIDIA, işlemcim AMD. Valorant'ı 4:3 yaparak rakip oyuncuları genişletmek istiyorum. Nasıl yaparım?
Ekran kartım NVIDIA, işlemcim AMD. Valorant'ı 4:3 yaparak rakip oyuncuları genişletmek istiyorum. Nasıl yaparım?
serverrr Decapat Katılım 26 Aralık 2022 Mesajlar 60 31 Temmuz 2024 #11 asfaloth5 dedi: İp ban yemesem sıkıntı yok. Yeni hesap açıp girdim zaten oyuna Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını vesaire değiştiren bir uygulama değil IP banı falan yemezsiniz de normal ban yiyeceğinizi de çok sanmıyorum daha once 3 hesabımda kullandım herhangi bir şekilde ban yemedim kullanan arkadaşlarımdan da yiyen görmedim. Artı 0 Eksi
asfaloth5 dedi: İp ban yemesem sıkıntı yok. Yeni hesap açıp girdim zaten oyuna Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını vesaire değiştiren bir uygulama değil IP banı falan yemezsiniz de normal ban yiyeceğinizi de çok sanmıyorum daha once 3 hesabımda kullandım herhangi bir şekilde ban yemedim kullanan arkadaşlarımdan da yiyen görmedim.
Fatihkerem0023 Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 3.037 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #12 Haluk Albayrak dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu laptoplarda olmuyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Haluk Albayrak dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu laptoplarda olmuyor diye biliyorum.
Vınnnn Hectopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 4.995 Çözümler 87 1 Ağustos 2024 #13 Fatihkerem0023 dedi: Bu laptoplarda olmuyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi, eğer MUX switch var ise veya harici monitörün var ise olur. Artı 0 Eksi
Fatihkerem0023 dedi: Bu laptoplarda olmuyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi, eğer MUX switch var ise veya harici monitörün var ise olur.