Laptopta Valorant true stretched nasıl yapılır?

• Konuyu başlatan m3sih
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 4.644

m3sih

Centipat
Daha fazla  
Laptopta Valorant için true stretched yapma hakkında bir süredir araştırma yapıyorum fakat beceremedim. Yapmayı bilen var mı? Özel çözünürlük oluşturmayı söylesenizde olur.

Yanlış bilgi
Laptopta Valorant için true stretched yapma hakkında bir süredir araştırma yapıyorum fakat beceremedim. Yapmayı bilen var mı? Özel çözünürlük oluşturmayı söylesenizde olur.

Hocam yaparsın ama yabancı program olarak algılanıp ban yiyebilirsin 3. parti uygulama kullanımından uygulama olmadan da yapamazsın zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
3. Parti uygulama kullanmadan ben yapıyorum gayet bir sorun yok. Ban da yemezsin.

• Aygıt yöneticisine git Monitörler kısmından monitörü devre dışı bırak.
1728933627323.png

• Oyuna gir, çözünürlüğünü pencereli tam ekran yapıp doldura bas ve uygula.

1728933847751.png

• Maça girdiğinde ve oyun yüklendiğinde ''Ekran Çözünürlüğünü Değiştir'' kısmından istediğin çözünürlüğü seç, oyuna geri dön istediğin çözünürlük olmuş olacak. Özel çözünürlük istiyorsan onu yapıp onu seçersin.

1728934036784.png

Ben 1080x1080 kullanıyorum.

• Oyun bittiğinde menüye dönerken native çözünürlüğe çekmen gerekiyor, daha sonra oyuna girdiğinde yine ayarlardan istediğin çözünürlüğü seç.

Hocam ban güvencesi 100 de 100 değil bir ihtimal var denk gelirse anakart banı atıyorlar diye biliyorum.
3. Parti uygulama kullanmadan ben yapıyorum gayet bir sorun yok. Ban da yemezsin.

• Aygıt yöneticisine git Monitörler kısmından monitörü devre dışı bırak.
Eki Görüntüle 2329685

• Oyuna gir, çözünürlüğünü pencereli tam ekran yapıp doldura bas ve uygula.

Eki Görüntüle 2329688

• Maça girdiğinde ve oyun yüklendiğinde ''Ekran Çözünürlüğünü Değiştir'' kısmından istediğin çözünürlüğü seç, oyuna geri dön istediğin çözünürlük olmuş olacak. Özel çözünürlük istiyorsan onu yapıp onu seçersin.

Eki Görüntüle 2329692

Ben 1080x1080 kullanıyorum.

• Oyun bittiğinde menüye dönerken native çözünürlüğe çekmen gerekiyor, daha sonra oyuna girdiğinde yine ayarlardan istediğin çözünürlüğü seç.

Neye göre kime göre güvencesi yüzde yüz değil? Harici yazılım mı kullanıyorum?
Burada diklenmenin bir anlamı yok 3.parti crack sayılıyor eğer hile falan değilse ama valorantın saçma sistemi bunu hile olarak algılıyor yada şüpheli dosya olarak o yüzden 100 de 100 değil ban güvencesi.

Burada diklenmenin bir anlamı yok 3.parti crack sayılıyor eğer hile falan değilse ama valorantın saçma sistemi bunu hile olarak algılıyor yada şüpheli dosya olarak o yüzden 100 de 100 değil ban güvencesi.
3. Parti kullandığım yazılımı ya da değiştirdiğim dosyayı gösterir misin? Ben sana diklenmiyorum, soru soruyorum.

3. Parti kullandığım yazılımı ya da değiştirdiğim dosyayı gösterir misin? Ben sana diklenmiyorum, soru soruyorum.
Ben sana dosya değiştiriyorsunmu diyorum güzel kardeşim? Valorantın saçma vanguardı bilgisayarını tarıyor eğer bulursa atabilir diyorum kafan neyi algılamıyor acaba? Kol gibi uyarı veriyor sözleşmede yada vanguardda kullanırsan tespit edersek ban yersin diyor ben sana diyorumki sen yemedin ama bu arkadaşımız yada farklı birisi yiyebilir anlatabildimmi? Güvence 100 de 100 değil yani 2 saattir bunu anlatmaya çalışıyorum sana.

Ben sana dosya değiştiriyorsunmu diyorum güzel kardeşim? Valorantın saçma vanguardı bilgisayarını tarıyor eğer bulursa atabilir diyorum kafan neyi algılamıyor acaba? Kol gibi uyarı veriyor sözleşmede yada vanguardda kullanırsan tespit edersek ban yersin diyor ben sana diyorumki sen yemedin ama bu arkadaşımız yada farklı birisi yiyebilir anlatabildimmi? Güvence 100 de 100 değil yani 2 saattir bunu anlatmaya çalışıyorum sana.
Senin okuduğunu anlamakta bir sıkıntın var herhalde, vanguard bilgisayarını ne için tarıyor? 3. Parti yazılım var mı diye değil mi? 3. Parti crack sayılıyor diyorsun sonra ben sana öyle bir şey dedim mi diyorsun. Bir dediğin bir dediğini tutmuyor, harici bir yazılım ya da uygulama kullanmıyorsam, dosya da değiştirmiyorsam Vanguard neyi tespit edip banlayacak?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı