Laptopta Valorant true stretched nasıl yapılır?

• Konuyu başlatan m3sih
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 4.635
Senin okuduğunu anlamakta bir sıkıntın var herhalde, vanguard bilgisayarını ne için tarıyor? 3. Parti yazılım var mı diye değil mi? 3. Parti crack sayılıyor diyorsun sonra ben sana öyle bir şey dedim mi diyorsun. Bir dediğin bir dediğini tutmuyor, harici bir yazılım ya da uygulama kullanmıyorsam, dosya da değiştirmiyorsam Vanguard neyi tespit edip banlayacak?
3.parti yazılım olarak algılıyor diyorum ya aptalca bir sistem.

3.parti yazılım olarak algılıyor diyorum ya aptalca bir sistem.
Çözünürlüğünü değiştirdiğinde 3. parti yazılım mı algılıyor yani onu mu diyorsun?

''Bilgisayar programcılığında üçüncü parti bileşen, geliştirme platformunu (işletim Sistemi vb.) sağlayan haricindeki şahıs ya da firma tarafından satılan veya dağıtılan, yeniden kullanılabilir bir yazılım bileşenidir.'' Çözünürlüğü değiştirmen ya da Aygıt Yöneticisinden monitörünü devre dışı bırakmak sence bu yazıya göre 3. parti yazılım mı?

Çözünürlüğünü değiştirdiğinde 3. parti yazılım mı algılıyor yani onu mu diyorsun?

''Bilgisayar programcılığında üçüncü parti bileşen, geliştirme platformunu (işletim Sistemi vb.) sağlayan haricindeki şahıs ya da firma tarafından satılan veya dağıtılan, yeniden kullanılabilir bir yazılım bileşenidir.'' Çözünürlüğü değiştirmen ya da Aygıt Yöneticisinden monitörünü devre dışı bırakmak sence bu yazıya göre 3. parti yazılım mı?
Uygulamanın setup.exe dosyasını algılıyor diyorum güzel kardeşim anlama kıtlığı hangi seviyede?

Uygulamanın setup.exe dosyasını algılıyor diyorum güzel kardeşim anlama kıtlığı hangi seviyede?
Bir şey bilmiyorsun ve hâlâ boş boş ortaya sallıyorsun, bilgin olmadığı konularda bu kadar konuşma, konuşacaksan da uzatma. Bilgisayarı tarayan Vanguard bir anda senin demen ile oyunun .exe dosyasını algılıyormuş. Sen Riot Games Vanguard geliştirme biriminde falan çalışıyorsun herhalde bu üst düzey bilgileri yoksa bize nasıl sağlayacaksın.

Üst perdeden bilmişlik yapıyorsun ve anlamamamakta inkar ediyorsun oyun bilgisayarında hile şüphesi taşıyan bir dosya varmı diye bakıyor ve bulursa atıyor gerçi çok saçma bir sistem aşırı saçma dosyalara bile atabiliyor diyorum sen hala ortaya salladığımı ifade ediyorsun çok yazık çok...
Bir şey bilmiyorsun ve hâlâ boş boş ortaya sallıyorsun, bilgin olmadığı konularda bu kadar konuşma, konuşacaksan da uzatma. Bilgisayarı tarayan Vanguard bir anda senin demen ile oyunun .exe dosyasını algılıyormuş. Sen Riot Games Vanguard geliştirme biriminde falan çalışıyorsun herhalde bu üst düzey bilgileri yoksa bize nasıl sağlayacaksın.

3. Parti uygulama kullanmadan ben yapıyorum gayet bir sorun yok. Ban da yemezsin.

• Aygıt yöneticisine git Monitörler kısmından monitörü devre dışı bırak.
Eki Görüntüle 2329685

• Oyuna gir, çözünürlüğünü pencereli tam ekran yapıp doldura bas ve uygula.

Eki Görüntüle 2329688

• Maça girdiğinde ve oyun yüklendiğinde "Ekran Çözünürlüğünü Değiştir" kısmından istediğin çözünürlüğü seç, oyuna geri dön istediğin çözünürlük olmuş olacak. Özel çözünürlük istiyorsan onu yapıp onu seçersin.

Eki Görüntüle 2329692

Ben 1080x1080 kullanıyorum.

• Oyun bittiğinde menüye dönerken native çözünürlüğe çekmen gerekiyor, daha sonra oyuna girdiğinde yine ayarlardan istediğin çözünürlüğü seç.

Hocam o sırada uyumuştum görmemişim mesajları hafif bir sürtüşme yaşanmış fakat anladığım kadarıyla Harry Potter fotoğraflı arkadaş 3. parti yazılım olduğunu sanmış fakat öyle değil sanırım. Eğer 3. parti yazılım yoksa deneyeceğimde.

Hocam o sırada uyumuştum görmemişim mesajları hafif bir sürtüşme yaşanmış fakat anladığım kadarıyla Harry Potter fotoğraflı arkadaş 3. parti yazılım olduğunu sanmış fakat öyle değil sanırım. Eğer 3. parti yazılım yoksa deneyeceğimde.
3. Parti bir şey yok, arkadaşa laf anlatılmıyor sen anlamışsın ne güzel. Bilgisayar ayarları ile yapabiliyorsun ben kullanıyorum, bir sıkıntı da olmaz.

Burada diklenmenin bir anlamı yok 3.parti crack sayılıyor eğer hile falan değilse ama Valorant'ın saçma sistemi bunu hile olarak algılıyor ya da şüpheli dosya olarak o yüzden 100 de 100 değil ban güvencesi.

Hocam siz arkadaşın 3. parti yazılım kullandığını mı düşündünüz? Benim anladığım kadarıyla öyle bir şey yokta.

3. Parti bir şey yok, arkadaşa laf anlatılmıyor sen anlamışsın ne güzel. Bilgisayar ayarları ile yapabiliyorsun ben kullanıyorum, bir sıkıntı da olmaz.

Tamamdır Hocam çok sağ olun iyi akşamlar.

Arkadaşın attığı 3. parti yazılım falan değil rahatlıkla uygulayabilirsin. Aslında 3. parti yazılım kullanarak yapıldığında bile ban yenmiyor, uzun süre bir program ile 4:3 yaparak oynadım ve ban yemedim. Harry Potter profilli arkadaş saçmalığın dibine vurmuş.

Hocam bir şey soracağım nasıl özel çözünürlük yapacağız? 1440x1080 yapmak istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı