Laptopta virüs mü var?

cQti_60

Picopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, laptopu açtığım zaman fanlar durduk yerde çok güçlü çalışmaya başlıyor, ayrıca LoL oynarken FPS drop ve düşüş yaşıyorum. Laptopumun bakımını ve termal macun yeniletmesini yapalı 1 ay olmadı neredeyse. Bu durum sizce virüs olduğu için mi, yoksa başka sebeplerden mi kaynaklanıyor? Yardım edin, FPS drop ve düşüşlerin önlenmesi benim öncelikli hedefim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bataryanızdan kaynaklı bir sorun olabilir diye düşünüyorum veyahut şarj cihazı ile alakalı bir durum da olabilir eğer ki FPS'iniz sabit bir şekilde düşüyorsa.

Sıcaklık değerleriniz mevcut mu?

Herkese merhaba, laptopu açtığım zaman fanlar durduk yerde çok güçlü çalışmaya başlıyor, ayrıca LoL oynarken FPS düşmesi ve düşüş yaşıyorum. Laptopumun bakımını ve termal macun yeniletmesini yapalı 1 ay olmadı neredeyse. Bu durum sizce virüs olduğu için mi, yoksa başka sebeplerden mi kaynaklanıyor? Yardım edin, FPS düşmesi ve düşüşlerin önlenmesi benim öncelikli hedefim.

Malwarebytes ile tarama yapın eğer virüs varsa kesinlikle ortaya çıkar.

Bataryanızdan kaynaklı bir sorun olabilir diye düşünüyorum veyahut şarj cihazı ile alakalı bir durum da olabilir eğer ki FPS'iniz sabit bir şekilde düşüyorsa.

Sıcaklık değerleriniz mevcut mu?
işlemcim ortlama oyun oynarken 75-80 arası görürken ekran kartım ise 70 i geçmiyor sıcaklık olarak

Malwarebytes ile tarama yapın eğer virüs varsa kesinlikle ortaya çıkar.
deneyip buraya geri dönüş yapacağım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı