Laptopu son bıraktığımda böyle bir problemi yoktu, uzun yolculuğun (araba ile taşındı) ardından bana ulaştığında artık Wi-Fi ağlarını göremiyorum. Ekte ilgili görselleri bıraktım. Acaba sorun yazılımsal mıdır, yoksa donanımsal mı?
-Başlata tıklayın.
-Arama çubuğuna denetim masası yazın.
-Açılan sekmede ağ ve paylaşım merkezine giriş yapın.
-Giriş yaptığınız ekranın sol tarafında bağtaştırıcı ayarlarını değiştirin olacak.
-Ona tıklayın. Daha sonra WİFİ simgesi göreceksiniz. Ona sağ tıklayıp Etkinleştir yapın.
-Başlata tıklayın.
-Arama çubuğuna denetim masası yazın.
-Açılan sekmede ağ ve paylaşım merkezine giriş yapın.
-Giriş yaptığınız ekranın sol tarafında bağtaştırıcı ayarlarını değiştirin olacak.
-Ona tıklayın. Daha sonra WİFİ simgesi göreceksiniz. Ona sağ tıklayıp Etkinleştir yapın.
Devre dışı bırakın sonra tekrardan sağ tıklayın bu safer etkinleştir seçeneği oluşacaktır.
Bu arada cihaz Windows 8 mi ? Eğer öyle ise benim eski cihazımda da sürekli bu tarz sorunlar yaşıyordum. Sistem özelliklerinide göz önüne alarak windows 10 ' a geçmek en sağlıklısı olacaktır.
Klavyedeki tuşların yarısı bozuk, FN çalışıyor mu bilmiyorum, FN+12 ve FN+8 denedim ama olmadı. doğrulamak için parlaklık açıp kısmakçin FN+6 ve 7'ye bastım parlaklık değişmedi, herhalde FN de bozuk.