Laptopu son bıraktığımda böyle bir problemi yoktu, uzun yolculuğun (araba ile taşındı) ardından bana ulaştığında artık Wi-Fi ağlarını göremiyorum. Ekte ilgili görselleri bıraktım. Acaba sorun yazılımsal mıdır, yoksa donanımsal mı?
Hayır o kısım pasif işte tıklanmıyor hocamMerhaba ;
Wifi yazısının yanında ki işarete tıklayın. Wifi açılacaktır. Wifi' niz kapalı konuma getirilmiş.
Hocam olmadı, etkinleştir seçeneği çıkmadı, "bağlan/bağlantıyı kes"e tıkladığımda sağda wi-fi menüsü açıldı sadece bi şey olmadıAşağıda ki adımları uygulayın;
-Başlata tıklayın.
-Arama çubuğuna denetim masası yazın.
-Açılan sekmede ağ ve paylaşım merkezine giriş yapın.
-Giriş yaptığınız ekranın sol tarafında bağtaştırıcı ayarlarını değiştirin olacak.
-Ona tıklayın. Daha sonra WİFİ simgesi göreceksiniz. Ona sağ tıklayıp Etkinleştir yapın.
Hocam olmadı, etkinleştir seçeneği çıkmadı, "bağlan/bağlantıyı kes"e tıkladığımda sağda Wi-Fi menüsü açıldı sadece bir şey olmadı.
Hocam devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirdim fakat aynı şey oldu.
Sistem özelliklerini yukarıya bıraktım.
Toshiba tecra model laptop bayağı eski, yensine gücüm yetmiyor maalesef eldekini kullanmaya çalışıyorum.
Toshiba Tecra A11-185Laptop modeli nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.