Laptopta Wi-Fi yok

Batuhan46

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir anda bilgisayarda Wi-Fi gitti. Sürücüleri falan eskiye dönerdim. Yeniden başlattım ama olmadı. Ağ ayarlarını da sıfırladım. Bluetooth var ama Wi-Fi yok. Bilen yardımcı olabilir mi? Aygıt yöneticisinde "sorun bildirildiğinden Windows bu aygıtı durdurdu.(kod 43)" yazıyor.

Otomatik onarım da açıldı kendi kendine ama onarılamadı dedi.

Son düzenleme:
Hocam dediğiniz gibi aygıt yöneticisinde Wireless AC-9560 seçiyorum. Sürücü güncelle deyip hazırladığım klasörü işaretleyip(belirttiğiniz gibi) devam ediyorum ama en iyi sürücüler yüklü diyor. Kusura bakmayın yordum sizi.

Aygıt yöneticisinde iken sürücüye sağ tıkladığınızda, aygıtı kaldır seçeneği soracak. Aynı pencerede aygıt sürücüsü silinsin mi kutucuğunu seçerek sürücüyü siliniz.

Aygıt yöneticisinde iken sürücüye sağ tıkladığınızda, aygıtı kaldır seçeneği soracak. Aynı pencerede aygıt sürücüsü silinsin mi kutucuğunu seçerek sürücüyü siliniz.
Silerek denedim hocam yine aynı şeyi söylüyor.

.İnf uzantılı dosya yok diyor "disketi var" deyince.

Son düzenleme:

.İnf uzantılı dosya yok diyor "disketi var" deyince.

İNF doysı ile kurulum yapmıyoruz.
Zaten elinizdeki Driver dosyasının içerisinde İnf uzantısı yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Attığım andaki işlemi uygulamaya çalışıyoruz.

1659117907856.png

Buradaki işlemi tam olarak yapamıyorsunuz.
Sürücüyü kaldırmış olsanız daha iyisi zaten kurulu dönütü vermeyecek.

Sürücüye sağ tıklayın cihazı devre dışı bırakınız.
Akabinde Sürücüye tekrar sağ tıklayınız ve etkinleştir seçeneğini seçiniz.
Yok hocam olmuyor. Cihazı kaldırıyorum,yeniden başlatıyorum. Dediğiniz gibi cihazı devre dışı bırakıyorum sonra tekrar yeniden başlatıp aktif hale getiriyorum. Sürücü güncelle kısmında tekrar dediğiniz gibi seçiyorum ama yine aynı şekilde en iyi sürücüler yüklü diyor.

Yok hocam olmuyor. Cihazı kaldırıyorum,yeniden başlatıyorum. Dediğiniz gibi cihazı devre dışı bırakıyorum sonra tekrar yeniden başlatıp aktif hale getiriyorum. Sürücü güncelle kısmında tekrar dediğiniz gibi seçiyorum ama yine aynı şekilde en iyi sürücüler yüklü diyor.
Başka arkadaşlar da yaşar diye bulduğum çözümü yazıyorum. İnternetten bilgisayarımın markasının sitesine girip model numarasını girdim. Windows 11'e uygun driverı indirdim. Aygıt yöneticisinden cihazı kaldır dedikten sonra driverı kurdum(yazılımla kuruluyor sadece yönergeleri takip ettim). Kurduktan sonra aygıt yöneticisinden donanım değişikliklerini tara'ya bastım ve birkaç sayfa yenilendikten sonra Wi-Fi geri geldi.

Sürücüye sağ tıklayın cihazı devre dışı bırakınız.
Akabinde Sürücüye tekrar sağ tıklayınız ve etkinleştir seçeneğini seçiniz.
Hocam sana da çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Yok hocam olmuyor. Cihazı kaldırıyorum, yeniden başlatıyorum. Dediğiniz gibi cihazı devre dışı bırakıyorum sonra tekrar yeniden başlatıp aktif hale getiriyorum. Sürücü güncelle kısmında tekrar dediğiniz gibi seçiyorum ama yine aynı şekilde en iyi sürücüler yüklü diyor.

Başka arkadaşlar da yaşar diye bulduğum çözümü yazıyorum. İnternetten bilgisayarımın markasının sitesine girip model numarasını girdim. Windows 11'e uygun driverı indirdim. Aygıt Yöneticisi'nden cihazı kaldır dedikten sonra driverı kurdum(yazılımla kuruluyor sadece yönergeleri takip ettim). Kurduktan sonra Aygıt Yöneticisi'nden donanım değişikliklerini Tara'ya bastım ve birkaç sayfa yenilendikten sonra Wi-Fi geri geldi.

Hocam sana da çok teşekkür ederim.

Konuşmanin en başında bu yöntemi belirtmiştim. Demek ki okumamışsınız.
Neyse sağlık olsun.

Windows Bu Aygıtı Durdurdu (Kod 43) hatası nasıl çözülür?​

• Adım #1: bilgisayarınızdan Aygıt Yöneticisi'ni açın.
  • Adım #2: Hata veren aygıtı bulun.
  • Adım #3: Aygıtın üzerinde sağa tıklayın ve Kaldır seçeneğine tıklayın.
  • Adım #4: İşlemi onaylayın.
  • Adım #5: Tekrar Aygıt Yöneticisi'ni açın.
  • Adım #6: Sağ üst köşedeki Donanım Değişikliklerini Tara butonuna tıklayın.
  • Adım #7: Aygıt otomatik olarak yeniden yüklenecek.
  • Adım #8: bilgisayarı yeniden başlatın.
  • Adım #9: Aygıtı yeniden çalıştırarak sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol edin.

Eğer sürücü otomatik olarak tanınmaz ise cihazın üreticisinin web sayfasından Wi-Fi sürücünüzü tekrar indirmeyi deneyiniz.

Konuşmanin en başında bu yöntemi belirtmiştim. Demek ki okumamışsınız.
Neyse sağlık olsun.
Aynı sorun bende de var bazen düzeliyor bazen gidiyor. Benim bilgisayarın markası ASUS. Bu aralar bu sorun fazla olmaya başladı benim takip ettiğim forumlara göre. Dolayısıyla sorun bence donanımsal değil yazılımsal.

Aynı çözümü bende denedim başarılı oluyor ama kalıcı olmadı bende.

Hocam biraz gerilim biraz stres derken ne yaptığımı bile bilemedim. Neyse geç oldu biraz ama güç olmadı. 😃
Sizinki kalıcı oldu mu?

Aynı sorun bende de var bazen düzeliyor bazen gidiyor. Benim bilgisayarın markası ASUS. Bu aralar bu sorun fazla olmaya başladı benim takip ettiğim forumlara göre. Dolayısıyla sorun bence donanımsal değil yazılımsal.

Aynı çözümü bende denedim başarılı oluyor ama kalıcı olmadı bende.

Sizinki kalıcı oldu mu?
Valla hocam uzun zamandır kamera ile işim olmadı ama şu an düzgün bir şekilde çalışıyor. Belki benimki de ara ara dediğiniz gibi oluyordur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00