Laptopta Windows açılırken şifreyi yanlış kabul etmesi

melihmutlu

Hectopat
Katılım
11 Ekim 2017
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar sorunum büyük ve saçma. Lenovo Yoga 500 diye bir laptopa (şu ekranı 360 derece dönenlerden) recovery yaptım. Bunda bir sorun yoktu yaptım hallettim işimi sonra sıra hesap eklemeye geldi. Yeni bir e-mail hesabı oluşturdum. Windows 10 işletim sistemi var bu arada. İşte hesabı da Gmail olarak oluşturdum. Bir hata veya uyarı vermedi. Sonrasında işlemleri falan yaptım işte laptop açıldı her şey iyi gidiyor. Sonra kapattım tekrar açayım derken benden şifre istedi. Bende dedim herhalde o açtığım hesabın şifresini gireceğim.

Onu girdim olmadı. Defalarca denedim olmadı. Yanlış mı yazdım acaba dedim yanlış yapabileceğim ihtimalleri de denedim. Olmadı girmedi. Ve benim bildiğim Windows 10'da gmail hesabı değil de sadece Outlook, Hotmail gibi şeylerle açılıyor biliyordum. İşte arkadaşlar sorunum bu. Ne yaparsam yapayım olmadı bir türlü. Gmail hesabına da giremiyorum. Böyle bir hesap yok diyor. Ama var oluşturdum. Aynı isimle yeni gmail hesabı açayım diyorum, olmuyor. Çünkü ''_'' ifadesini kullandım. Ve bunu gmail hesabı oluştururken kullanamamamız gerek. Ben kullandım hata da almadım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Girdiğiniz hiçbir şifre hesabı açmıyorsa o hesabı kullanmayı unutacaksınız demektir. Komut istemi ile yeni bir hesap oluşturabilirsiniz.

Oturum açma ekranından komut istemine ulaşabiliyorsanız oradan, yoksa sistemi kurtarma medyasından başlatıp komut istemine bu komutları girin:

Windows 10 Komut İstemi İle Yeni Kullanıcı Oluşturma
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı