Laptopta yalama olmuş vidayı teknik servis çıkarır mı?

396597

Kilopat
Makaleler
1
Anakart üzerindeki vidayı çıkarmaya çalışırken bayağı bir yalama yaptım ve evdeki yöntemlerle çıkarılmayacak hale geldi. Bilgisayarcıya götürdüm oda biraz denedi ve çıkaramadı. Garantisi bitmiş laptopu servise götürürsem ücret karşılığında yalama vidayı çıkarıp macunu yeniler mi veya vidanın oradan çıkması mümkün mü?

Anakart üzerindeki vidayı çıkarmaya çalışırken bayağı bir yalama yaptım ve evdeki yöntemlerle çıkarılmayacak hale geldi. Bilgisayarcıya götürdüm oda biraz denedi ve çıkaramadı. Garantisi bitmiş laptopu servise götürürsem ücret karşılığında yalama vidayı çıkarıp macunu yeniler mi veya vidanın oradan çıkması mümkün mü?
Vidanın detaylı fotoğrafını paylaşabilir misiniz?
Baş tarafı dolgunsa yeni yuva açılabilir.

Servise para akıtmaya gerek yok. Servisin elindeki "vida çıkarma teknolojisi" dışarıda da vardır, mesele işi bilen birini bulmak.

3 bilgisayarcıya götürdüm. Çıkarırken diğer parçalara zarar veririz en iyisi servise götür dediler.

Vidanın detaylı fotoğrafını paylaşabilir misiniz?
Baş tarafı dolgunsa yeni yuva açılabilir.

Bilgisayarı kapattım maalesef tekrar açamam.
Örnek olarak şu fotoğraftaki gibiydi.

28ee1eebd2c5bd14dda421ca04121e40.jpg

Bu arada vida soğutma bloğunu anakarta bağlayan yerde.

3 bilgisayarcıya götürdüm. Çıkarırken diğer parçalara zarar veririz en iyisi servise götür dediler.

Bilgisayarı kapattım maalesef tekrar açamam.
Örnek olarak şu fotoğraftaki gibiydi.
Eki Görüntüle 1430448
Böyle yuvanın içinde gömülü ise zor iş. Ama baş tarafı dışardaysa yeni yuva açılabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı