Çözüldü Laptopta yetersiz depolama alanı sorun çıkarır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

PorobutBurka

Femtopat
Daha fazla  
RAM
32 GB
SSD veya HDD modeli
Samsung
Ekran kartı
NVIDIA GeForce RTX 3050Ti Laptop GPU
İşlemci
Intel Core i7-12700H
Laptopumda çok az yer kaldı. Bu herhangi bir sorun teşkil eder mi? Gereksiz bütün dosyaları ve oyunları sildim sadece bu kadar yer açıldı.

Ekran görüntüsü 2025-04-20 153020.png

Çözüm
Eğer diskinizde RAM yoksa yavaşlayabilir, onun dışında bir sorun olacağını düşünmüyorum ancak siz yine de 60GB kadar boş alan bırakmaya çalışın her ihtimale karşı.
Laptopumda çok az yer kaldı. Bu herhangi bir sorun teşkil eder mi? Gereksiz bütün dosyaları ve oyunları sildim sadece bu kadar yer açıldı.

Eki Görüntüle 2474111

Çok dosya temizlemişsin o kadar çok açılmış ki alan inanamadım 😂 şaka bir yana disk temizlemeye baktın mı? Ne yazıyor orada

Eki Görüntüle 2474111
Sistem için yeteri kadar yer var ama hızlıca geri dolar orası. İşinizin bittiği yazılımları, dosyaları silseniz iyi olur doğrusu. 50GB üstü daha uzun süre kafanızı rahat tutar.

Bilgisayarın performansı düşer. Sıkışık bir yerde hareket etmeye çalıştığını düşün.. yüzde 20 civarında yer olması iyidir.

Disk temizleme aracıyla temizledim mecburen biraz daha dosya temizlemem gerekiyor.

Hiçbir şey temizlememişsiniz anlaşılan hadi bana 3 TB yetmiyor olabilir işimle alakalı dosyalarım bulunuyor sen 1 TB'yi nasıl doldurdun ne var içinde oyun falan mı veya kamerandaki görüntüleri bilgisayarına mı atıyorsun?

Hiçbir şey temizlememişsiniz anlaşılan hadi bana 3 TB yetmiyor olabilir işimle alakalı dosyalarım bulunuyor sen 1 TB'yi nasıl doldurdun ne var içinde oyun falan mı veya kamerandaki görüntüleri bilgisayarına mı atıyorsun?

Hobim gereği tarihi arşivim ve aile fotoğraflarım var diskin içinde. Oyunlarda var tabii. Fotoğrafları ve arşivi Flash belleğe veya Google Cloud'a aktaracağım.

Konunun kapatılması rica olunur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı