Laptopta yüksek performans modu yok

ACAR0642

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı
1660ti
İşlemci
i710750H
"Powercfg /setactive 8C5E7FDA-E8BF-4A96-9A85-A6E23A8C635C" yazıyorum 5 dakikalığına gelip kayboluyor bu da GTA gibi oyunlarda FPS düşüşlerine neden oldu. Nasıl çözeceğim sadece dengeli var. Alienware Command Center'den bakıyorum orada da sadce dengeli var.

Son düzenleyen: Moderatör:
"Powercfg /setactive 8C5E7FDA-E8BF-4A96-9A85-A6E23A8C635C" yazıyorum 5 dakikalığına gelip kayboluyor bu da GTA gibi oyunlarda FPS düşüşlerine neden oldu. Nasıl çözeceğim sadece dengeli var. Alienware Command Center'den bakıyorum orada da sadce dengeli var.

Bu sorun için defalarca Windows ve Dell ile iletişime geçtim çözemediler. Böyle bir video keşfettim. Adamın yaptıklarını yap high performance modunu getir. Alienware üzerinden oyunları tara, high performance modunu seç düzelecek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer başka bir çözüm yolu bulursan bana da at ben böyle çözdüm çünkü

Bu sorun için defalarca Windows ve Dell ile iletişime geçtim çözemediler. Böyle bir video keşfettim. Adamın yaptıklarını yap high performance modunu getir. Alienware üzerinden oyunları tara, high performance modunu seç düzelecek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer başka bir çözüm yolu bulursan bana da at ben böyle çözdüm çünkü.

Bende bu da olmadı acil bulmam lazım bayağı sıkıntı oluyor.

Bende bu da olmadı acil bulmam lazım bayağı sıkıntı oluyor.

Bir şeyi yanlış yapmış olmalısın çünkü ben de bu şekilde kullanıyorum böyle çözdüm. Bilgisayarım Dell G15 3060 12700H olan modeli

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-04-20 215138.png
    Ekran görüntüsü 2023-04-20 215138.png
    52 KB · Görüntüleme: 43
Evet kullanıyorum, attığım videoyu izledikten sonra oyun için güç planımı bu şekilde değiştirdim. Hiçbir sorun yaşamıyorum artık.

Sende bu uyulamaya sahipsiniz hatasını verdımı bende verıyorda.

Evet kullanıyorum, attığım videoyu izledikten sonra oyun için güç planımı bu şekilde değiştirdim. Hiçbir sorun yaşamıyorum artık.

Bir de commadn Center'ı nereden ındrdın.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı