Laptoptaki GT 620M kullanılamıyor

XQuoar

Zeptopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
500 GB SSD
Merhaba dostlar, benim ekran kartım GT 620M (notebooks) ve ekran kartı çalışır durumdayken 3 gün önce oyunlarda takılmalar olmasıyla fark ettim. Ekran kartım takılı çalışır durumda fakat PC bunu kullanmıyor bunun yerine tıpkı aşağıdaki resimde oldupu gibi kullanılan grafik kartı; işlemcimin Intel(R) HD Graphics 4000 grafik kartı kullanılıyor. Normalde PC'ler ekran kartını gereksiz yere kullanmamak yerine küçük işlemler için işlemcinin grafik kartını kullanır bunu biliyorum fakat işlemci %100+ duruma geliyor uyarı vermeye başlıyor kaldıramayacak duruma geliyor fakat ekran kartı %0 kullanım oluyor ara sıra %1 oluyor. O da kendi denetim masasını açtığım için normalde ekran kartının 950 küsur MB VRAM var. Fakat işlemci grafik kartının 32MB Max bu yüzden hiçbir işimi göremiyorum. Valorant oynarken bir takılma oluyor o tur bitiyor YT'den video izlerken yine takılıyor, bazen denemek için oyuna tekrar giriyorum oyundan çıktıktan sonra kendine gelemiyor. PC ekranında hiçbir şey açık değilken bile %100 işlemci oluyor ve fare takılıyor buna bir çözüm lazım, yardımcı olun plz bilgisayarcıya götürmek isemiyorum gidecek olsam babam tanıdık bilgisayarcıya götürüyor adamın bir şey bildiği yok sadece bir şeyler kilitlemeye çalışıyor. Ben götürsem başka yere para yok aynı zamanda şöyle bir sıkıntım da var; NVIDIA sürücü güncelleştirmek için sitesine giriyorum ekran kartı modeli falan. Sürücüyü buluyuorum ama kabul et ve indirre bastığımda sürücü indirmesi başlamıyor sürücüyü silip yüklemek istedim o fikir de bu yüzden battı ne yapmalıyım hiçbir fikrim yok format atamıyorum içinde önemli muhasebe verileri var SQL yazılımı tekrardan kurdurtmak gerekiyor format atınca o da para istiyor acayip şekilde sıkıştım.

Dosya Ekleri

• bandicam 2022-09-04 22-31-56-237.jpg
    bandicam 2022-09-04 22-31-56-237.jpg
    121,5 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı