Laptoptaki ısınma sorunu nasıl çözülür?

Hocam şuan için bir şey satın alamam, altına tahta tarzı koyabileceğim hafif bir şey yok mu? Yorganın vs. üstüne koyunca çok çabuk ısınıyor.
Yani onu en iyi siz bileceksiniz elbet, sizin evinizde kullanabileceğiniz neler var bilemiyorum =) Defter, kitap belki tahta tepsi gibi gibi. Yumuşak dokularda hava sirkülasyonu rahat sağlanamadığı için ısınması normal haliyle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoya bakarak yapabilirsiniz hocam.

Hocam laptopun altında fanların olduğu kısmın üstünü kapatmayın fanlar hava almaz tabii ki de ısınır altı boşluk kalsın ohh püfür püfür serinler laptop.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Videoya bakarak yapabilirsiniz hocam.

Hocam izledim işe yaradı çok teşekkürler, peki watt limitini 5-10 watta kadar indirebiliyor muyuz internette gezindiğimiz zamanlar bataryayı korumak için? Yani pili en çok koruyacak hale nasıl getirebiliriz bu uygulamayı?

5 watta indirme bilgisayar günlük işlerde bile kasabiliyor ama 10 watt günlük işler için yeterli ben farklı bir programla sınır koyduğum için bunda nasıl 10 watta sınırlanır bilmiyorum.

İstersen bunu da yapabilirsin ama gerek yok

ASUS dediğine bakma her cihazda oluyor.

5 watta indirme bilgisayar günlük işlerde bile kasabiliyor ama 10 watt günlük işler için yeterli ben farklı bir programla sınır koyduğum için bunda nasıl 10 watta sınırlanır bilmiyorum.

İstersen bunu da yapabilirsin ama gerek yok.

ASUS dediğine bakma her cihazda oluyor.

Bu yaptığin işlemde işlemci en yüksek hızda çalışacağına düşük hızda çalışıyor eğer oyun oynamıyorsan yapılabilir. Oyun oynayacağın zaman eski ayarlara dönmen gerek en son video için diyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı