Laptoptaki işletim sistemini masaüstü bilgisayara aktarmak

Nonameandsurname

Centipat
Benim asıl demek istediğim. Laptopumda Windows 10 var bunu yeni toplanacak masaüstüne geçirebiliyor muyum? İnternette satılan 20TL'ye olan Windows 10 veya diğer sürümleri alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçirilemez. Bu Steam kütüphanesi değil ki bir bilgisayardan diğerine aktarılsın.
Tek ürün anahtarı tek bilgisayarda kullanılır.
Orijinal Windows işletim sistemlerinin fiyatlarını bilmiyorum fakat internette 20 küsür liraya satılan Windows da bana eti yavan bir yahni gibi geldi. Uzak durmakta fayda var.

Hem zaten toplama hizmeti yapan sitelerde orijinal lisanlı işletim sistemi kurulumu 400 küsür liradan başlıyordu.

Benim asıl demek istediğim. Laptopumda Windows 10 var bunu yeni toplanacak masaüstüne geçirebiliyor muyum? İnternette satılan 20TL'ye olan Windows 10 veya diğer sürümleri alınır mı?
20 TL ya da benzer fiyatlara aldığınız işletim sistemi lisansı ile kopya (crack) ile kullandığınız işletim sistemi arasında bir fark yok her ikisi de yasal değil.

@Asım Demir
Yanıtına bak.
Deneyin.

Laptop üzerinde kullandığın HDD büyük ihtimal 5400 RPM falandır ama yine de aynı HDD'yi masaüstü bilgisayarda kullanabilirsin. Çalışıyordu sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…