Laptoptaki vidayı sökmek için hangi tornavida kullanılmalı?

Evrivariverken14

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
8 GB RAM
111 GB SSD
INTEL HD GRAPHICS 4600/NVIDIA GT 740M
INTEL CORE I5 4210M
Meslek
Öğrenci
Pek bilmiyorum işleri. Resimdeki vidayı sökmek için nasıl bir tornavida lazım? Fotoğraf biraz kalitesiz ama tanımlamam gerekirse tamamen + şeklinde olmayan kenarlar biraz daha yumuşasa kare olacak bir vida.

Dosya Ekleri

• IMG20241214182127.jpg
    IMG20241214182127.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 38
Pek bilmiyorum işleri. Resimdeki vidayı sökmek için nasıl bir tornavida lazım? Fotoğraf biraz kalitesiz ama tanımlamam gerekirse tamamen + şeklinde olmayan kenarlar biraz daha yumuşasa kare olacak bir vida.

Ben onu yıldız tornavida ile değil de küçük makasla açmıştım.

Küçük kafalı ve "Yıldız tornavida" dediğimiz tarzda bir kafa yeterli olur.

Elinizde varsa normal + şeklinde olarak bahsettiğiniz tornavidaların en küçükleri ile sökebilirsiniz. Fotoğraftaki vida muhtemelen daha önce açılmış bu yüzden deforme olmuş, kareye benzer şekil o yüzden.

Elinizde varsa normal + şeklinde olarak bahsettiğiniz tornavidaların en küçükleri ile sökebilirsiniz. Fotoğraftaki vida muhtemelen daha önce açılmış bu yüzden deforme olmuş, kareye benzer şekil o yüzden.
Zaten çok küçük kafalı bir tornavida kullanmıştım. Boyutu uymuştu ama döndürememiştim bu şekil yüzünden.

Bıçakla da denemiştim de olmamıştı tabii.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı