Laptoptaki Windows 10'u Masaüstüne Taşımak

d4nte

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar bendeki laptopta lisanslı windows 10 var. Aslında 8'di tabi ki. Yakın zamanda masaüstü bilgisayar alırsam bundaki lisansı masaüstüne taşıyabilir miyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer konuya cevap olarak yazdım çünkü orada Microsoft dan karşı bir cevap gelmiş olumlu yönde. Belki deneyen arkadaş yorum yazar.

Bu arada cevabın için teşekkürler.

Dostum ben öyle söküp takma işleriyle uğraşmak istemiyorum soru zaten gayet açık :) Laptopu da zaten kullanmaya devam edeceğim hiç içini açmakla uğraşmadığım için kurcalamak istemiyorum :)

Dostum ben öyle söküp takma işleriyle uğraşmak istemiyorum soru zaten gayet açık :) Laptopu da zaten kullanmaya devam edeceğim hiç içini açmakla uğraşmadığım için kurcalamak istemiyorum :)
Öncelikle çok kolay bişiy o. Madem ikisini de kullanmak istiyorsunuz, sisteminizi yeni aldığınız SSD veya HDD'ye klonlayın. Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız yardımcı olurum. Sayenizde lisansınızın ban yiyip yemiyeceğini de öğrenmiş oluruz. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı