Windows 10'u laptoptan masaüstüne taşımak

Daha fazla  
Merhabalar herkese. Windows 8.1 işletim sistemli dizüstü bilgisayarımı Windows 10'a yükseltip lisansımı yeni topladığım masaüstü bilgisayarıma nasıl aktarabilirim? Serial key falan hiçbir şey bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Not: V3.5 Killer sipariş ettim birkaç saat sonra 200 TL zam geldi ucuz atlattık 😅

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek açıklayıcı olmamış.Anladığım kadarıyla sende orjinal windows var ve onu bilgisayara kurmak istiyorsun? Eğer orjinal windows varsa cdsi vardır yada serial keyi vardır.Yeni bilgisayarına en az 8 GB USB disk hazırlamalısın.Ardından usb diske uefi windows 10 kurulumu diye youtubeda aratırsan usb diskten windows kurmayı öğreneceksin eğer orjinal ise kurarken serial key yazabilirsin değil ise demo versiyonunu kurup sonradan crackleyebilirsin.

USB FORMAT DİSKİ HAZIRLAMA:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

HAZIRLANMIŞ DİSK İLE FORMAT ATMA:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Pek açıklayıcı olmamış.Anladığım kadarıyla sende orjinal windows var ve onu bilgisayara kurmak istiyorsun? Eğer orjinal windows varsa cdsi vardır yada serial keyi vardır.Yeni bilgisayarına en az 8 GB USB disk hazırlamalısın.Ardından usb diske uefi windows 10 kurulumu diye youtubeda aratırsan usb diskten windows kurmayı öğreneceksin eğer orjinal ise kurarken serial key yazabilirsin değil ise demo versiyonunu kurup sonradan crackleyebilirsin.

USB FORMAT DİSKİ HAZIRLAMA:

HAZIRLANMIŞ DİSK İLE FORMAT ATMA:

Yok işte ne cd var ne key 2012 model laptop ama orijinal windows var ondan eminim :D
Kullandığım windowsun serial keyini öğrenemez miyim?
Hiç uğraşma 20-30 tl ye Win10 OEM key satıyorlar al birtane kur. ePttAVM - Windows 10 Pro Lisans Anahtarı
8.5 tl'ye retail key buldum da ne kadar güvenilir acaba bilmiyorum. Uğraştırıp sinir bozmasın sonra.

Son düzenleme:
Merhabalar herkese. Windows 8.1 işletim sistemli dizüstü bilgisayarımı Windows 10'a yükseltip lisansımı yeni topladığım masaüstü bilgisayarıma nasıl aktarabilirim? Serial key falan hiçbir şey bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Not: V3.5 Killer sipariş ettim birkaç saat sonra 200 TL zam geldi ucuz atlattık 😅

Laptopdaki Windwos şifresi o bilgisayara ait oluyor. Farklı bir bilgisayarda kullanamazsın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı