Laptoptan çıkan cızırtı sesi

yusuf soylu

Hectopat
Yer
kendiside bilmiyor
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İyi sosyaller, bilgisayardan çıkan bu sesin sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İyi sosyaller, bilgisayardan çıkan bu sesin sebebi nedir?

Önerim bir tamirciye götürüp fanları temizletin ve termal macun yenilemesi yaptırın.

Fan sesi, başka açıklaması yok oyun açık olduğu için işlemci ve ekran kartı çok ısınıyor bu yüzden fan hızını fazla arttırdığı için bu ses çıkıyor çözüm olarak güvendiğin bir bilgisayarcıya termal macununu yenileyebilirsin veye fan eski ise yağ sürebilirsin en kötü yeni fan alamak.

Hard disk var mı? Fanlarla alakalı bir sorun da olabilir. Hard disk varsa hard diskin mekanik kısmıyla alakalı bir sorun da olabilir.

Teşekkürler yardım için harrddisk evet var.

Önerim bir tamirciye götürüp fanları temizletin ve termal macun yenilemesi yaptırın.

Teşekkürler.

Teşekkürler oyun genelde açık bırakmam mesela bilgisayar 2-3 gün kapalı kalıyor açıyorum 2-3 saat sessiz oynuyorum tam yer değiştireyim diyorum ses çıkıyor kapatıp açıyorum ses yok 1 saat sonra ses hiç durmuyor sürekli çıkıyor.

Bence fanlarda sorun var gibi.

Teşekkürler.

Fan sesi, başka açıklaması yok oyun açık olduğu için işlemci ve ekran kartı çok ısınıyor bu yüzden fan hızını fazla arttırdığı için bu ses çıkıyor çözüm olarak güvendiğin bir bilgisayarcıya termal macununu yenileyebilirsin veya fan eski ise yağ sürebilirsin en kötü yeni fan alamak.

Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı