Laptoptan diğer laptopa sabit disk transferi

Denizakkaya445

Decapat
Eski laptopum bozuldu, 4500 TL'ye almıştım. 1 TB HDD hafızası, 2 GB ekran kartı vardı. Bozulali bayağı oldu teknik servis kullanıcı hatası dedi 3800 TL istedi ben de yaptırmadım. Yeni bir Monster notebook almayı düşünüyorum fakat sanırım dahilli hafizasi yok sadece 250 GB SSD'si var.
Eski laptopumun 1TB HDD'sini yeni alacağim laptopa takabilir miyim? Herhangi bir sorun çıkar mı, mümkün mü?

Sorunsuz bir şekilde aktarabilirsiniz ben Monster kullanıyorum. Kendim içini açıp kendim taktım ve bu garantisini bozmuyor. Monster'ın bizzat kendi sitesinde de yazıyor.

Takarsın kolay iş, 4 tane vidası olur genelde onları sök fazla etrafa vurmadan(hassas oldukları için bozulabilir) diğer laptopa tak.

konu dışı fakat monsterdan düşündüğünüz notebook modeli ile ilgili sorunuz olursa yardımcı olabilirim, iki modelini kullanıyorum biri abra diğeri tulpar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı