Laptoptan dıt sesi geliyor

fikriytm

Decapat
Daha fazla  
Selam, yeni bir bilgisayar aldım arka planda Spotify, YouTube Music , videolar gibi ses kullanan uygulamaları çalıştırınca Chrome'da gezerken dııt dııt sesi geliyor tarayıcı değiştirdim fakat diğer tarayıcılarda da aynı sorunu yaşıyorum benzerini yaşayan var mı sorun ne olabilir dııt sesinin videosunu alta bırakıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

(arka planda müzik açık ve tarayıcımda dolaşıyorum)

Teşekkürler.

Öncellikle 3 adet muhtemel olasılık var. Eğer bilgisayar HDD içeriyorsa HDD'nin diskinden geliyor olabilir.2. ihtimal bilgisayarın fanı olabilir ki yüksek ihtimalle fandan geliyordur.3. ihtimal ise hoparlörün bozulmuş olabilir.

Teşekkürler öncelikle, cihaz ssd içeriyor fanla alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü sorun sadece arka planda sesli bir şey açıkken ve tarayıcıda gezinirken oluyor ve ses dijital bir ses fiziksel bir sese benzemiyor ve fan en düşük ayrarda çalışıyor bu işlemnleri yaparken oyun oynarken fanım fulde çalışırken böyle bir sıkıntı yaşamıyorum, hoparlorün bozuk olduğunuda düşünmüyorum çünkü sadece spotify uygulamasındayken ses de hiçbir sıkıntı yok.

Teşekkürler öncelikle, cihaz SSD içeriyor fanla alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü sorun sadece arka planda sesli bir şey açıkken ve tarayıcıda gezinirken oluyor ve ses dijital bir ses fiziksel bir sese benzemiyor, hoparlorün bozuk olduğunuda düşünmüyorum çünkü sadece Spotify uygulamasındayken ses de hiçbir sıkıntı yok.

O zaman yazılımsal bir sorun var onu bilmiyorum.

Bazen sistemsel hatalardan dolayı olabiliyor. Sadece müzik dinlerken oluyor mu?

Şu ana kadar ben arka planda herhangi bir hoparlorümü kullanan uygulama açıkken ve herhangi bir tarayıcıda dolaşırken bu problemi yaşadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu videoyuda yükleyeyim dedim arkada bir video oynuyor ve twitterda dolaşıyorum

Arkadaşlar Ram belleğimin dolması böyle bir sorun oluşturabilirmi acaba şimdi baktımda ram im yüzde 75 lerde dolu genelde oyundayken 96 gördum az önce ramim 16 gb 512 ssd

Son düzenleme:
RAM'deki bir hata buna sebep olabilir. Çift modülse tek tek sökerek deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı