Laptoptan Gelen Tıkırtı Sesi

Gwaihir

Kilopat
Daha fazla  
Benim bilgisayarımdan yaklaşık 20 gündür garip bir ses geliyor. Bilgisayara birden fazla görev verdiğim zaman aniden donuyor ve sağ alt kısımdan garip sesler gelmeye başlıyordu. Başlarda bunun yazılımsal olduğunu düşündüm ve format attım. İlk birkaç gün bilgisayar gerçekten de çok iyiydi ama bugün aynı sorun tekrardan ortaya çıktı. Sorun neyden kaynaklanıyor bilmiyorum ve ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar herkese. Sorunun iyi anlaşılması için videoyu YouTube'a yükledim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD ya da disk sürücüsünden geliyor gibi. Ama büyük ihtimalle HDD'den geliyor.
Ömrünü tamamlıyor olabilir. HD Tune ile health ve error scan taraması yapıp görsel ekleyin.

400650

İyi günler, dediklerinizi yapmaya çalıştım fakat error scan taraması gereğinden fazla sürecek gibi duruyor. O yüzden sizinle güncel resimleri paylaşmak istedim. Gerçekten de HDD de sorun varmış gibi duruyor. Ben bu durumu nasıl halledeceğim?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (2).png
    Ekran Görüntüsü (2).png
    42,7 KB · Görüntüleme: 170
Üzgünüm garanti süresi 1 yıl önce doldu. HDD'yi internetten sipariş versem kendi başıma takabilir miyim? Belki maliyet burada sorulmaz ama tahminen ne kadara mal olur bana?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı