Laptoptan İnternet'e giremiyorum

kajmeran

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Wi-Fi ile bağlandığım zaman laptopta İnternet açılmıyor ama telefonda var İnternet sonra masaüstü PC'de kablolu olarak İnternet'e giriyorum o anda laptoptan Wi-Fi ile bağlanınca yavaşlıyor çıktığımda düzeliyor masaüstünde ki İnternet ama laptoptan eskisi giremiyorum modemi sıfırladım başka laptop getirdim o bağlandı sonra oda gitti benim laptopun bağlanmaya başladı sanki bir PC bağlanınca diğerlerine bağlanma izni vermiyor muş gibi sorunun kaynağı nedir sizce.

Aynen bayağı karışık olmuş İnternet'e laptoptan Wi-Fi ile bağlanınca girmiyor fakat masaüs PC'de kablolu bir şekilde bağlanıyor. Masaustu PC'de İnternet'e girerken o arada laptop ile Wi-Fi'den bağlanınca masaüstünde ki nette ağırlaşıyor çıktığımda Wi-Fi'den eski hızına donuyor. Telefondan girebiliyorum İnternet'e fakat farklı laptop getirdim onda da aynı sorunu yaşadım.
Şu an laptopu başka Wi-Fi'ye bağladım sorunsuz bağlandı internetimde sıkıntı var.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı