Laptoptan monitöre 165Hz görüntü alma

RyugaXx

Femtopat
Selam, 165Hz monitör aldım, HDMI ile bağladığımda maksimum 144Hz alıyorum, DP çıkışı yok laptopun, dönüştürücü aldım type c to dp, onla bağlayayım dedim çalışmadı iade ettim ben de. 165Hz almak için çözüm var mı?

Kablo desteklesede laptopun desteklemediği sürece belli bir hz üstü alamazsın.

Laptop bu ise

1x HDMI™ 2.1 (4K @ 60Hz), destekliyor olması lazım. Sendeki kablonun 165hz desteklediğine emin misin? Hdmi 1.4 falansa kablo 165 vermez.

165 Hz alamama sebepleriniz bunlar olabilir.
1- Laptop desteklemiyor olabilir (Gördüğüm kadarıyla destekliyor)
2- Monitörün HDMI soketleri 165 Hz destekleyen bir girişe sahip değildir.
3- Kablo versiyonu yeterli gereksinimi karşılamıyordur.

Çözüm olarak bunlara uyan bir çözüm yoksa NVIDIA Control panelinden özel çözünürlülük oluşturarak 165 Hz için ayar oluşturabilirsiniz. Tabii sorun çıkma ihtimalide var bu durumun.

@RyugaXx

Eki Görüntüle 2022096

Normal sartlarda HDMI ile 165Hz alabilmen gerek eger elindeki kablo daha eski degil ise tabii, ki muhtemelen oyle.

HDMI Max 144 Hz destekliyor diye biliyorum çözüm var mı buna?

2.0 hocam HDMI bir de max 144 veriyo.

Hocam ekran kartı AMD bir de HDMI max 144 veriyo diye biliyorum.

Hocam ekran kartı AMD bir de HDMI Max 144 veriyor diye biliyorum.

Yanlış bilgi verilmiş size. HDMI 2.0 ile 240 Hz bile alınabiliyor.

Laptopunuzda bir sorun yok. Ya monitörünüzün HDMI girişi 1.4 ve öncesidir. Ya da kablonuz desteklemiyordur.

Ayrıca bunlara rağmen işi zorlayarak çözmek için yöntemde önerdim size. NVIDIA panelinden yapabilirsiniz özel çözünürlülük oluşturma yöntemi ile.

Dosya Ekleri

• 1700401587501.png
    56 KB · Görüntüleme: 30
Tamamdır https://www.hepsiburada.com/paugge-...olby-atmos-p-HBV00001CHT4C?magaza=Hepsiburada bu kabloyu sipariş ettim

Böyle bir yorum var ama sipariş veermiştim iptal mi edeyim?

Dosya Ekleri

• 1700407145644.png
    15,7 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…