Selam, 165Hz monitör aldım, HDMI ile bağladığımda maksimum 144Hz alıyorum, DP çıkışı yok laptopun, dönüştürücü aldım Type-C to DP, onunla bağlayayım dedim çalışmadı iade ettim ben de. 165Hz almak için çözüm var mı?
bravo 15 hocam eklentisi bb ile başlıodu galiba ryzen 7 5600h ve rx 5500m varLaptop modelin nedir? Bu uzerindeki portlarin surumlerine bagli cunku.
evet öyle bir duyum aldım ama msi laptop çokta eski değil modeli yazdım bravo 15Kablo desteklesede laptopun desteklemediği sürece belli bir hz üstü alamazsın.
Selam, 165Hz monitör aldım, HDMI ile bağladığımda maksimum 144Hz alıyorum, DP çıkışı yok laptopun, dönüştürücü aldım Type-C to DP, onunla bağlayayım dedim çalışmadı iade ettim ben de. 165Hz almak için çözüm var mı?
@RyugaXx
Eki Görüntüle 2022096
Normal sartlarda HDMI ile 165Hz alabilmen gerek eger elindeki kablo daha eski degil ise tabii, ki muhtemelen oyle.
Laptop bu ise.
![]()
Bravo 15 - Rise Through The Ranks
Bravo 15 ignites the gaming laptop world by combining the most advanced 7nm technology AMD Ryzen™ processor and Radeon™ RX graphics together, providing stunning performance and smooth gaming display with 144Hz IPS level panel.www.msi.com
1X hdmı™ 2.1 (4K @ 60Hz), destekliyor olması lazım. Sendeki kablonun 165Hz desteklediğine emin misin? HDMI 1.4 falansa kablo 165 vermez.
165 Hz alamama sebepleriniz bunlar olabilir.
1- laptop desteklemiyor olabilir (gördüğüm kadarıyla destekliyor)
2- monitörün HDMI soketleri 165 Hz destekleyen bir girişe sahip değildir.
3- kablo versiyonu yeterli gereksinimi karşılamıyordur.
Çözüm olarak bunlara uyan bir çözüm yoksa NVIDIA Control panelinden özel çözünürlülük oluşturarak 165 Hz için ayar oluşturabilirsiniz. Tabii sorun çıkma ihtimalide var bu durumun.
Hocam ekran kartı AMD bir de HDMI Max 144 veriyor diye biliyorum.
Tamamdır https://www.hepsiburada.com/paugge-...olby-atmos-p-HBV00001CHT4C?magaza=Hepsiburada bu kabloyu sipariş ettimYanlış bilgi verilmiş size. HDMI 2.0 ile 240 Hz bile alınabiliyor.
Eki Görüntüle 2022168
Laptopunuzda bir sorun yok. Ya monitörünüzün HDMI girişi 1.4 ve öncesidir. Ya da kablonuz desteklemiyordur.
Ayrıca bunlara rağmen işi zorlayarak çözmek için yöntemde önerdim size. NVIDIA panelinden yapabilirsiniz özel çözünürlülük oluşturma yöntemi ile.
Yanlış bilgi verilmiş size. HDMI 2.0 ile 240 Hz bile alınabiliyor.
Eki Görüntüle 2022168
Laptopunuzda bir sorun yok. Ya monitörünüzün HDMI girişi 1.4 ve öncesidir. Ya da kablonuz desteklemiyordur.
Ayrıca bunlara rağmen işi zorlayarak çözmek için yöntemde önerdim size. NVIDIA panelinden yapabilirsiniz özel çözünürlülük oluşturma yöntemi ile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.