Tyriee Centipat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2021 #1 1 saat önce ses çok rahat geliyordu. Steam mobilden biraz oyun oynadım, ondan sonra ses alamamaya başladım. Neden oldu sizce, bir bilginiz var mı?
1 saat önce ses çok rahat geliyordu. Steam mobilden biraz oyun oynadım, ondan sonra ses alamamaya başladım. Neden oldu sizce, bir bilginiz var mı?
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.040 Çözümler 33 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2021 #2 Boşta ise sistem sistem fan hızını yavaşlatmıştır bu da sesi azaltır. Artı 0 Eksi
Mike Toreno Hectopat Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 373 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2021 #3 Neyin sesi gelmiyor? Oyunların mı bilgisayarın fanı mı? Tyriee dedi: 1 saat önce ses çok rahat geliyordu. Steam mobilden biraz oyun oynadım, ondan sonra ses alamamaya başladım. Neden oldu sizce, bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Neyin sesi gelmiyor? Oyunların mı bilgisayarın fanı mı? Tyriee dedi: 1 saat önce ses çok rahat geliyordu. Steam mobilden biraz oyun oynadım, ondan sonra ses alamamaya başladım. Neden oldu sizce, bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla...
KS KS Tyriee Centipat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2021 #4 Silinen üye dedi: Neyin sesi gelmiyor? Oyunların mı bilgisayarın fanı mı? Genişletmek için tıkla... Oyunların ve bilgisayarın sesi gelmiyor. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Neyin sesi gelmiyor? Oyunların mı bilgisayarın fanı mı? Genişletmek için tıkla... Oyunların ve bilgisayarın sesi gelmiyor.