Bilgisayarımdan ses gelmiyor. Bu sorunla bugün karşılaştım daha önce yoktu ses gelmemeye başladı ve aygıt yöneticisinde ve ayarlarda Realtek Audio yok ve Realtek Audio'yu yükledim ve yine olmadı ve gözükmedi yardım edin.
denetim masasından donanım ve sese basıp sese bastıktan sonra kullanmadıklarımı devre dışı bıraktım ama kullandığım realtek audio gözükmüyorHocam Denetim Masası>Donanım ve Ses>Ses e basın. daha sonra orda kullandığınız çıkış aygıtını kayıttan yürütten devre dışıysa sağ tıklayıp etkinleştir yapmayı dener misiniz?
Bir de eğer kullanmadığınız bir çıkış aygıtı varsa onu da devre dışı bırakabilirsiniz.
Denetim Masası'ndan donanım ve sese basıp sese bastıktan sonra kullanmadıklarımı devre dışı bıraktım ama kullandığım Realtek Audio gözükmüyor
kulaklık dan ses geliyor ama kulaklığı kapatınca laptopdan ses gelmiyorHocam başka bir çıkış denediniz mi kulaklık hoparlör vs.
Hoparlörünüz bozulmuş veya yerinden çıkmış olabilir diye düşünüyorum hocam yanlışsam düzeltirsinizkulaklık dan ses geliyor ama kulaklığı kapatınca laptopdan ses gelmiyor
bi bilgisayarcıya mı götürmem lazımHoparlörünüz bozulmuş veya yerinden çıkmış olabilir diye düşünüyorum hocam yanlışsam düzeltirsiniz
Bir bilgisayarcıya mı götürmem lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.