Laptoptan ses gelmiyor

ErikAdam

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarımdan ses gelmiyor. Bu sorunla bugün karşılaştım daha önce yoktu ses gelmemeye başladı ve aygıt yöneticisinde ve ayarlarda Realtek Audio yok ve Realtek Audio'yu yükledim ve yine olmadı ve gözükmedi yardım edin.

Hocam Denetim Masası>Donanım ve Ses>Ses e basın. daha sonra orda kullandığınız çıkış aygıtını kayıttan yürütten devre dışıysa sağ tıklayıp etkinleştir yapmayı dener misiniz?
Bir de eğer kullanmadığınız bir çıkış aygıtı varsa onu da devre dışı bırakabilirsiniz.

Ses soru gidericisini bir dene eğer düzeltemezse başka cihazlar bağlı olabilir onu kontrol et bunlar yoksa ses kartında bir sorun olabilir ya da yazılımda bir hata çıkmış olabilir çok yardımcı olamadığım için üzgünüm...

Hocam Denetim Masası>Donanım ve Ses>Ses e basın. daha sonra orda kullandığınız çıkış aygıtını kayıttan yürütten devre dışıysa sağ tıklayıp etkinleştir yapmayı dener misiniz?
Bir de eğer kullanmadığınız bir çıkış aygıtı varsa onu da devre dışı bırakabilirsiniz.
denetim masasından donanım ve sese basıp sese bastıktan sonra kullanmadıklarımı devre dışı bıraktım ama kullandığım realtek audio gözükmüyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı