Lucky7 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.454 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye 29 Ağustos 2022 #1 Sorun yukarıda ne yapacağımı bilmiyorum driver silip yükleyin diyorlar ama nasıl yapacağım hiç fikrim yok.
Sorun yukarıda ne yapacağımı bilmiyorum driver silip yükleyin diyorlar ama nasıl yapacağım hiç fikrim yok.
hxvy0 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 727 Çözümler 8 Yer Istanbul 29 Ağustos 2022 #2 Hocam Denetim Masası'na girin ve ses aygıtlarını yönete tıklayın orada laptopun ses sistemi görünüyor mu? Artı 0 Eksi
Hocam Denetim Masası'na girin ve ses aygıtlarını yönete tıklayın orada laptopun ses sistemi görünüyor mu?
KS KS Lucky7 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.454 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye 29 Ağustos 2022 #3 Görünüyor. Artı 0 Eksi
hxvy0 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 727 Çözümler 8 Yer Istanbul 29 Ağustos 2022 #4 Lucky7 dedi: Görünüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam orada devre dışı veya takılı değil yazısı görüyor musunuz? Artı 0 Eksi
Lucky7 dedi: Görünüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam orada devre dışı veya takılı değil yazısı görüyor musunuz?
KS KS Lucky7 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.454 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye 29 Ağustos 2022 #5 hxvy0 dedi: Hocam Denetim Masası'na girin ve ses aygıtlarını yönete tıklayın orada laptopun ses sistemi görünüyor mu? Genişletmek için tıkla... Şuan kulaklıkla kullanıyorum kulaklığı çıkardım3 saniye laptoptan ses geldi gitti yine. Artı 0 Eksi
hxvy0 dedi: Hocam Denetim Masası'na girin ve ses aygıtlarını yönete tıklayın orada laptopun ses sistemi görünüyor mu? Genişletmek için tıkla... Şuan kulaklıkla kullanıyorum kulaklığı çıkardım3 saniye laptoptan ses geldi gitti yine.
hxvy0 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 727 Çözümler 8 Yer Istanbul 29 Ağustos 2022 #6 Lucky7 dedi: Şu an kulaklıkla kullanıyorum kulaklığı çıkardım3 saniye laptoptan ses geldi gitti yine. Genişletmek için tıkla... Hocam bence bozulmuş yazılımsal değil. Artı 0 Eksi
Lucky7 dedi: Şu an kulaklıkla kullanıyorum kulaklığı çıkardım3 saniye laptoptan ses geldi gitti yine. Genişletmek için tıkla... Hocam bence bozulmuş yazılımsal değil.
KS KS Lucky7 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.454 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye 29 Ağustos 2022 #7 Hocam orada devre dışı veya takılı değil yazısı görüyor musunuz? takılı değil yazıyor 3 tane var biri kulaklık galiba az önce HP kendi sürücü yükledi yeniden başlatıp geliyorum. Artı 0 Eksi
Hocam orada devre dışı veya takılı değil yazısı görüyor musunuz? takılı değil yazıyor 3 tane var biri kulaklık galiba az önce HP kendi sürücü yükledi yeniden başlatıp geliyorum.