Ben size anlatırım hocam Note 8 için.
CrDroid'in sayfasında Note 8 için Android 15 var en yüksek başka ROM'mu deneyeceksiniz?
@Eldrithc adım adım gidelim şimdi ilk başta bootloader kilidini açacağız bunu yaparken arka planda ROM'u ve TWRP'yi kur.
- Bir mi hesabı oluşturun Xiaomi'nin web sitesinde. Bir hesabın her 30 günde bir yalnızca bir cihazın kilidini açmasına izin verildiğini unutmayın.
- Mi hesabınıza bir telefon numarası ekleyin.
- Telefonunuza bir SIM kart takın.
- Geliştirici seçeneklerini etkinleştirin. ayarlar > telefon hakkında bölümünde MIUI sürümüne art arda dokunarak.
- Bölümünden mi hesabınıza bağlayın cihazınızı ayarlar > ek ayarlar > geliştirici seçenekleri > mi kilit açma durumu .
- İndirin Mi Unlock uygulamasını (uygulamayı çalıştırmak için Windows gereklidir).
- Gerektiğini söyleyebilir MI Unlock uygulamasını çalıştırın ve uygulamanın verdiği talimatları izleyin. Uygulama size 30 güne kadar beklemeniz . Eğer böyle bir uyarı alırsanız, lütfen bir sonraki adıma geçmeden önce belirtilen süre kadar bekleyin!
- Cihaz ve mi hesabı başarıyla doğrulandıktan sonra, bootloader kilidi açılmalıdır.
- Cihaz tamamen sıfırlandığı için devam etmek için USB hata ayıklamasını yeniden etkinleştirmeniz gerekecektir.
crDroid.net - Download crDroid v11 for Redmi Note 8 (ginkgo) buradan download latest Version'a basın ROM'u indirin sonra Recovery'e basın onu da indirin.
@Eldrithc hocam bu arada şimdi baktım en stabili Android 14 olan yani crDroid 10 sürümü.