Çözüldü Laptopu 2. ekran yapmak mümkün mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

garevaci

Decapat
Daha fazla  
Elimde kullanilmayan bir laptop var, masanin yan tarafina koymak istiyorum.
Ekran kartimda 3 DisplayPort 1 tane HDMI girisi bulunuyor, 1 HDMI girisini zaten kullanıyorum laptopta da HDMI girisi bulunuyor, laptopu nasıl 2. ekran haline getirebilirim?

Çözüm
Capture Card veya belli yazılımlar ile anca yapılır fakat direkt 2. ekranmış gibi olmayabilir. Laptop görüntü çıkışı verir sadece, görüntü almaz portlar. Görüntü portları üstünde laptop paneline görüntü verebilme gibi bir şey yok.
Capture Card veya belli yazılımlar ile anca yapılır fakat direkt 2. ekranmış gibi olmayabilir. Laptop görüntü çıkışı verir sadece, görüntü almaz portlar. Görüntü portları üstünde laptop paneline görüntü verebilme gibi bir şey yok.

Çözüm
Herhangi bir dönüştürücü kullanarak HDMI kablosunu Displayporta ceviremez miyim?

Bu dönüştürücü ile olan bir şey değil. Mesajımı tam okursanız anlayacaksınız, ekleme yaptım çünkü.

hocam hdmi kablosu ile 2 bilgisayarı birbirine bağlayın ardıdan ana bilgisayardan görev çubuğunda sağ alttaki bildirim sekmesini açıp yansıta basın 4 tane seçenek çıkacaktır ordan "Uzat" a basın ve hazır. 2.cihaz hangi yöndeyse mouse u oraya kaydırın ve işe yaradığını görün :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı