Çözüldü Laptopu 2. ekran yapmak mümkün mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

garevaci

Decapat
Daha fazla  
Elimde kullanilmayan bir laptop var, masanin yan tarafina koymak istiyorum.
Ekran kartimda 3 DisplayPort 1 tane HDMI girisi bulunuyor, 1 HDMI girisini zaten kullanıyorum laptopta da HDMI girisi bulunuyor, laptopu nasıl 2. ekran haline getirebilirim?

Çözüm
Capture Card veya belli yazılımlar ile anca yapılır fakat direkt 2. ekranmış gibi olmayabilir. Laptop görüntü çıkışı verir sadece, görüntü almaz portlar. Görüntü portları üstünde laptop paneline görüntü verebilme gibi bir şey yok.
Hocam ana sistem gereksinimlerinin yeterli oldugunu dusunuyorum, kablo ile nasil bir baglama yapabiliriz?
hocam dediğinize göre 1 HDMI girişi var bunuda zaten kullanıyorsunuz oyüzden kabloyla bağlantı yapamazsınız Splashtop Wired XDisplay uygulaması daha yüksek HZ oranı sağlıyor denemenizi öneririm

hocam dediğinize göre 1 HDMI girişi var bunuda zaten kullanıyorsunuz oyüzden kabloyla bağlantı yapamazsınız Splashtop Wired XDisplay uygulaması daha yüksek HZ oranı sağlıyor denemenizi öneririm
HDMI girisini Displayporta baglama sansimiz varmi peki?
Boyle birsey yapabiliyorsak laptopu HDMI girisine baglayabilirim.

Hocam eğer Eğer monitörünüz DisplayPort ise ve onu dönüştürücü ile HDMI çıkışı olan bir bilgisayara bağlamak istiyorsanız, yapılamıyor DisplayPort'la HDMI girişi birbirne bağlanabiliyor diye biliyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı