Laptopu 2. monitör olarak kullanma

Hocam bende mesela var toplam 500 TL devre kartı var, çerçeve de yaptırsam 200 de o tutsa 700'e 2.moniötr olmuş olacak. Zaten yayın ya da kod için alınca çok da önemli olmuyor açıkçası.

Hocam şu an LG gibi markaların monitörleri 300 TL'ye bile var 700'e kendi yapcağından daha kaliteli bir şey alırsın bence.

Ekran küçük olduğu için sırıtmıyor ama yine de minnacık Chrome kullanacağıma telefonun kendi Chrome'undan yazarım zaten şu an eski tabletimi stream deck olarak kullanıyorum bir ara ekran yapmıştım yine küçük geliyordu.
O tableti stream deck yapma olayı iş görüyor mu ya hocam merak ettim çevremde yapan bir kaç kişi vardı ya

O tableti stream deck yapma olayı iş görüyor mu ya hocam merak ettim çevremde yapan birkaç kişi vardı ya.

Ekran yansıtma gibi gecikmeli çalışmıyor. Hazır ayar vermek gerçekten işe yarıyor sadece normal stream deck gibi basit değil Windows'daki uygulamaları açmak için mesela plugin indirmelisin ben hoparlörüm için kullanıyorum. Hoparlörü Spotify'ın sesini almaya ayarlıyorum ve ses kısıp arttırma şarkı geçme gibi fonksiyonlara kullanıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı