Laptopu 6'lı prizde şarj etmek zararlı mı?

Alın hocam riske değmez. Bakayım hemen bütçe nedir? Kaç giriş kullanıyorsunuz? Kaç tane fiş kullanacaksınız daha doğrusu?

Bunu önerebilirim hocam.
Bu da olabilir.

Bana sorarsan Scheneider almak daha mantıklı. Ben de bilgisayarıma alacağım ara tatil bitsin.

Hocam bunu 6'lı prize taksam olur mu?
Bir sorum daha olacak topraklama işe yaramazmı yüksek akımda.

Hocam başka bir konudan alıntıladım size kalmış bir şey.

Bunu almak daha mantıklı olacaktır.

Viko zaten en kaliteli markalardandır bunu almanız kat kat daha iyi olacaktır.

Hocam bu akım dalgalanması hava gürlemediği sürece olmaz değil mi şu an oynuyorum bir zararı yok.

Hocam bu akım dalgalanması hava gürlemediği sürece olmaz değil mi şu an oynuyorum bir zararı yok.

Olmaz hocam ama elektrik gidince kısa devre olabilir elektronik cihazlarda. Bizim mahalleli çok yaşadığı için diyorum.

Merhaba. ASUS TUF Gaming laptop kullanıyorum oyun oynarken de şarja takıp oynuyorum, şarja taktığım priz 6'lı çoklayıcı priz şu an bir zarari yok da, ileride zarari olur mu?

Sıkıntı çıkaracağını pek sanmıyorum ancak laptop oradayken diğer 5 prizde bir şey çalışmıyor değil mi? Belki az güç çekenler sıkıntı çıkarmazda, ben 3'lü prizde buzdolabı soba ve laptopu yüksek performansta çalıştırınca priz alev aldı dikkat et sende

Çok fazla enerji çektiğinden normaldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…