Laptopu 6'lı prizde şarj etmek zararlı mı?

Bunu önerebilirim hocam.
Bu da olabilir.

Bana sorarsan Scheneider almak daha mantıklı. Ben de bilgisayarıma alacağım ara tatil bitsin.

Bunu önerebilirim hocam.
Bu da olabilir.

Bana sorarsan scheneider almak daha mantıklı. Ben de bilgisayarıma alacağım ara tatil bitsin.

Hocam bunu 6'lı prize taksam olur mu?
Bir sorum daha olacak topraklama işe yaramazmı yüksek akımda.

Arkadaşlar, Elektrik ve Elektronikçi olarak belirtmek isterim.
Akım korumalı prizler kendisinden önceki sistemde oluşan akım dalgalanmalarını kontrol edebilir o da kaliteli ise.
Örneğin akım korumalı prize takacağınız başka bir uzatma kablosunda oluşabilecek kısa süreli kısa devre gibi bir nedenle oluşacak akım dalgalanmalarını kontrol edemeyecektir.
Bu nedenle Akım korumalı prizlerinizi en son kullanacağınız cihazın önünde kullanmalısınız.
Alacağınız Akım Korumalı Prizlerin Kaliteli ve bilinen markalar olmasına dikkat ediniz.
Hocam başka bir konudan alıntıladım size kalmış bir şey.

Bunu almak daha mantıklı olacaktır.

Viko zaten en kaliteli markalardandır bunu almanız kat kat daha iyi olacaktır.

Hocam bu akım dalgalanması hava gürlemediği sürece olmaz değil mi şu an oynuyorum bir zararı yok.

Merhaba. ASUS TUF Gaming laptop kullanıyorum oyun oynarken de şarja takıp oynuyorum, şarja taktığım priz 6'lı çoklayıcı priz şu an bir zarari yok da, ileride zarari olur mu?

Sıkıntı çıkaracağını pek sanmıyorum ancak laptop oradayken diğer 5 prizde bir şey çalışmıyor değil mi? Belki az güç çekenler sıkıntı çıkarmazda, ben 3'lü prizde buzdolabı soba ve laptopu yüksek performansta çalıştırınca priz alev aldı dikkat et sende :D

Sıkıntı çıkaracağını pek sanmıyorum ancak laptop oradayken diğer 5 prizde bir şey çalışmıyor değil mi? Belki az güç çekenler sıkıntı çıkarmazda, ben 3'lü prizde buzdolabı soba ve laptopu yüksek performansta çalıştırınca priz alev aldı dikkat et sende :D

Çok fazla enerji çektiğinden normaldir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı