Laptopu açınca ekran kapanıp açılıyor ve donuyor

omrkahveci

Femtopat
Daha fazla  
Laptupu açtığımda Windows 11 spot sesi geliyor ve ekran kendiliğinden kapanıp açılıyor sonrasında düzeliyor. Bu her açtığımda böyle oluyor ve Windows ekran ayarlarını değiştirip tekrar denediğimde yine aynı oluyor. Ekran ayarlarını tekrardan kontrol ettğimde ise kendiliğinden düzenlenmeden önceki haline dönmüş olduğunu görüyorum. sorunun video hali. Bazen ise kullanım ortasında simgeler büyüyor ve düzelmesi için yeniden başlatmam gerekiyor bunları nasıl çözebilirim? ( fotoğrafa örneğini koyacağım.)
simgeler.jpg

Bilgisayarı güvenli modda çalıştırıp sorun devam ediyor mu diye gözlemlediniz mi? Eğer güvenli modda sorun olmuyorsa sürücülerden kaynaklı problem olabilir.

Hiç denemedim deneyeyim hemen.

Bilgisayarı güvenli modda çalıştırıp sorun devam ediyor mu diye gözlemlediniz mi? Eğer güvenli modda sorun olmuyorsa sürücülerden kaynaklı problem olabilir.

Güvenli modda bir problem olmadı sonrasında Windows onarım modunda ayarları sıfırladım ve yeniden yükledim aynı problem devam ediyor. Başlattıktan sonra flash takma sesi geliyor ekran gidiyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı