Bugün PC'yi birkaç iş için bir yere götürdüm. Sonra PC'ye bir baktım, altı şiş. Normalde olduğu yerde durur, hiç dokunmam ama bu sefer bakma şansım oldu. Baktığım zaman manzara bu:
Bataryam bozuk oldugu icin prize bagli sekilde bataryasiz kullaniyorum hicbir sorun yok. Zaten batarya takili haline gore daha cok performans verecektir cunku batarya kullanilirken batarya omrunu uzatmak icin performanstan odun veriyor sistem.
Hocam geri donuşum kutusuna atın, elinizde falan çok gezdirmeyin patlama ihtimali var.
(Aslında delinmediği surece patlamaz ama siz tedbiri elden bırakmayın)
Bu bataryayı takıp kullanmaktansa batarya olmadan kullanmak daha iyidir. Fakat batarya olmazsa sistem ani elektrik kesintilerine karşı korumasız kalacaktır. En yakın zamanda orijinal bataryasını alın, alana kadar bu şişmiş bataryayı kullanmayın.
Bu bataryayı takıp kullanmaktansa batarya olmadan kullanmak daha iyidir. Fakat batarya olmazsa sistem ani elektrik kesintilerine karşı korumasız kalacaktır. En yakın zamanda orijinal bataryasını alın, alana kadar bu şişmiş bataryayı kullanmayın.
Hocam geri donuşum kutusuna atın, elinizde falan çok gezdirmeyin patlama ihtimali var.
(Aslında delinmediği surece patlamaz ama siz tedbiri elden bırakmayın)