E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 21 Ocak 2021 #21 Mamaqiyus dedi: Sistem Modeli HP Pavilion Gaming Laptop 15-dk0xxx 2 şarj da HP Orjinal şarj: Eki Görüntüle 845614 Orjinal olmayan şarj : Eki Görüntüle 845615 Genişletmek için tıkla... Dostum elinde orijinal şarj aleti varsa neden hala başka adaptör ile kullanmak istiyorsun anlamadım.
Mamaqiyus dedi: Sistem Modeli HP Pavilion Gaming Laptop 15-dk0xxx 2 şarj da HP Orjinal şarj: Eki Görüntüle 845614 Orjinal olmayan şarj : Eki Görüntüle 845615 Genişletmek için tıkla... Dostum elinde orijinal şarj aleti varsa neden hala başka adaptör ile kullanmak istiyorsun anlamadım.
Mamaqiyus Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 1.913 Makaleler 2 Çözümler 8 21 Ocak 2021 #22 ExecutioneR_ dedi: Dostum elinde orijinal şarj aleti varsa neden hala başka adaptör ile kullanmak istiyorsun anlamadım. Genişletmek için tıkla... Laptobu masada kullanıyorum ama bazen film izlemek için yatağımda kullanıyorum. Yatağımın yanında priz yok 15-20 dakika uğraşmam gerekiyor bilgisayara takmak için. Bu şarj aleti beni bu durumdan kurtarabilir .
ExecutioneR_ dedi: Dostum elinde orijinal şarj aleti varsa neden hala başka adaptör ile kullanmak istiyorsun anlamadım. Genişletmek için tıkla... Laptobu masada kullanıyorum ama bazen film izlemek için yatağımda kullanıyorum. Yatağımın yanında priz yok 15-20 dakika uğraşmam gerekiyor bilgisayara takmak için. Bu şarj aleti beni bu durumdan kurtarabilir .
Yanlız adam Megapat Katılım 28 Şubat 2015 Mesajlar 811 21 Ocak 2021 #23 Orj kullanın riske girmeye değmez yük altında PC bozulabilir. Sayyar 3'lü priz alın laptop bozulursa çok yazık olur.
Orj kullanın riske girmeye değmez yük altında PC bozulabilir. Sayyar 3'lü priz alın laptop bozulursa çok yazık olur.
K k@stor Hectopat Katılım 17 Şubat 2020 Mesajlar 408 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #24 İşlemci turbosunu kapat, ekran parlaklığını düşür, NVIDIA GPU'nun bir şekilde devre dışı kaldığından emin ol 60W güç yetecektir.
İşlemci turbosunu kapat, ekran parlaklığını düşür, NVIDIA GPU'nun bir şekilde devre dışı kaldığından emin ol 60W güç yetecektir.
Mamaqiyus Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 1.913 Makaleler 2 Çözümler 8 21 Ocak 2021 #25 Risk almamaya karar verdim. Bozulursa hiç bir şekilde değmez. Cevaplar için sağ olun.