Laptopu herhangi bir uygulama ile 2. monitör yapmak

bugra.xyz

Centipat
Kısaca laptopu bilgisayarımın 2. bir monitoru yapmak istiyorum. Herhangi bir uygulama öneriniz var mı veya uygulamasız nasıl yaparım? HDMI kablom yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Spacedesk diye bir uygulama var. Ben denediğimde hiç sevmemiştim, o kadar karışık gelmişti ki deneyememiştim bile. Çok oldu ama. Bi de sen denemelisin.

Yukarıda atıldığı gibi spacedesk en mantıklısı. Ayarlarında FPS, kalite ayarı da yapabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

spacedesk diye bir uygulama var. Ben denediğimde hiç sevmemiştim, o kadar karışık gelmişti ki deneyememiştim bile. Çok oldu ama. Bir de sen denemelisin.

Teşekkürler 🙂

Yukarıda atıldığı gibi spacedesk en mantıklısı. Ayarlarında FPS, kalite ayarı da yapabilirsiniz.

Mesela şey yapabiliyor muyuz laptop ve bilgisayarı ortak kullanmak örneğin spacedesk gibi bir uygulamayla 2. monitor yapıyorum laptopun fare ve klavyesiyle benim bilgisayarımdaki şeyi laptopun ekranına atıp o ekranda laptopun mouse ve klavyesiyle bir şeyler yapabilmek mümkün mü?

Son düzenleme:
Teşekkürler 🙂

Mesela şey yapabiliyor muyuz laptop ve bilgisayarı ortak kullanmak örneğin spacedesk gibi bir uygulamayla 2. monitor yapıyorum laptopun fare ve klavyesiyle benim bilgisayarımdaki şeyi laptopun ekranına atıp o ekranda laptopun mouse ve klavyesiyle bir şeyler yapabilmek mümkün mü?
Deneyecen hocam o kadarını da :D.

Teşekkürler 🙂

Kullanabiliyosun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı