M MiningciAGA Picopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 701 Çözümler 4 18 Kasım 2021 #31 z4ynep dedi: Abicim bak şimdi karıncalar adamın bilgiseyarına zarar veriyor adam hepsini teker teker cımbızla çıkarsa bile tekrar üreyecekler. Bu fotoğraf seni anlattı. Genişletmek için tıkla... Kendi elimi tırmalıyor kuduz ediyor. Hepsini teker teker uzaklaştırsam da yine üreyecekler.
z4ynep dedi: Abicim bak şimdi karıncalar adamın bilgiseyarına zarar veriyor adam hepsini teker teker cımbızla çıkarsa bile tekrar üreyecekler. Bu fotoğraf seni anlattı. Genişletmek için tıkla... Kendi elimi tırmalıyor kuduz ediyor. Hepsini teker teker uzaklaştırsam da yine üreyecekler.
z4ynep Centipat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 78 18 Kasım 2021 #32 MiningciAGA dedi: Kendi elimi tırmalıyor kuduz ediyor. Hepsini teker teker uzaklaştırsam da yine üreyecekler. Genişletmek için tıkla... Kuduz aşısı yaptırırsın , ben öyle yaptım mesela kuduz aşım var kediler ısırırsa diye.
MiningciAGA dedi: Kendi elimi tırmalıyor kuduz ediyor. Hepsini teker teker uzaklaştırsam da yine üreyecekler. Genişletmek için tıkla... Kuduz aşısı yaptırırsın , ben öyle yaptım mesela kuduz aşım var kediler ısırırsa diye.
M mustafa ekincioğlu Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2021 #33 MiningciAGA dedi: Kendi elimi tırmalıyor kuduz ediyor. Hepsini teker teker uzaklaştırsam da yine üreyecekler. Genişletmek için tıkla... Bir Megazeka!
MiningciAGA dedi: Kendi elimi tırmalıyor kuduz ediyor. Hepsini teker teker uzaklaştırsam da yine üreyecekler. Genişletmek için tıkla... Bir Megazeka!
Gerçeklik Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 1.361 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci : i5-9400F/ Ekran Kartı : GTX 1650 4 GB GDDR6 / RAM: 16 GB G SKILL / Windows 11 Pro Telefon : iPhone 11 64 GB Cinsiyet Erkek Meslek Oyuncu 18 Kasım 2021 #34 z4ynep dedi: Kuduz aşısı yaptırırsın , ben öyle yaptım mesela kuduz aşım var kediler ısırırsa diye. Genişletmek için tıkla... Böyle kişilerle uğraşmaya değmez. Kazanana kadar boş yapmaya devam edecek zamanınızı harcamayın.
z4ynep dedi: Kuduz aşısı yaptırırsın , ben öyle yaptım mesela kuduz aşım var kediler ısırırsa diye. Genişletmek için tıkla... Böyle kişilerle uğraşmaya değmez. Kazanana kadar boş yapmaya devam edecek zamanınızı harcamayın.
M mustafa ekincioğlu Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2021 #35 Gerçeklik dedi: Böyle kişilerle uğraşmaya değmez. Kazanana kadar boş yapmaya davem edecek zamanınızı harcamayın. Genişletmek için tıkla...
Gerçeklik dedi: Böyle kişilerle uğraşmaya değmez. Kazanana kadar boş yapmaya davem edecek zamanınızı harcamayın. Genişletmek için tıkla...
M MiningciAGA Picopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 701 Çözümler 4 18 Kasım 2021 #36 z4ynep dedi: Kuduz aşısı yaptırırsın , ben öyle yaptım mesela kuduz aşım var kediler ısırırsa diye. Genişletmek için tıkla... Laptop'un da etrafını kapatırsın karınca girmesin diye. Karıncayı da öldürmezsin. Gerçeklik dedi: Böyle kişilerle uğraşmaya değmez. Kazanana kadar boş yapmaya devam edecek zamanınızı harcamayın. Genişletmek için tıkla... Kardeşim şimdi sen benim canımı sıkıyon senin de kelleni alayım mı yarın? O mantıkla gideceksek.
z4ynep dedi: Kuduz aşısı yaptırırsın , ben öyle yaptım mesela kuduz aşım var kediler ısırırsa diye. Genişletmek için tıkla... Laptop'un da etrafını kapatırsın karınca girmesin diye. Karıncayı da öldürmezsin. Gerçeklik dedi: Böyle kişilerle uğraşmaya değmez. Kazanana kadar boş yapmaya devam edecek zamanınızı harcamayın. Genişletmek için tıkla... Kardeşim şimdi sen benim canımı sıkıyon senin de kelleni alayım mı yarın? O mantıkla gideceksek.
Gerçeklik Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 1.361 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci : i5-9400F/ Ekran Kartı : GTX 1650 4 GB GDDR6 / RAM: 16 GB G SKILL / Windows 11 Pro Telefon : iPhone 11 64 GB Cinsiyet Erkek Meslek Oyuncu 18 Kasım 2021 #37 MiningciAGA dedi: Laptop'un da etrafını kapatırsın karınca girmesin diye. Karıncayı da öldürmezsin. Genişletmek için tıkla... Şimdi bu olay sana olsun var ya. Bir öldürürsün ama anlatamam.
MiningciAGA dedi: Laptop'un da etrafını kapatırsın karınca girmesin diye. Karıncayı da öldürmezsin. Genişletmek için tıkla... Şimdi bu olay sana olsun var ya. Bir öldürürsün ama anlatamam.
N Nitoro Femtopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2021 #38 MiningciAGA dedi: Kendi elimi tırmalıyor kuduz ediyor. Hepsini teker teker uzaklaştırsam da yine üreyecekler. Genişletmek için tıkla... Dostum böceklere saygım yok benim.
MiningciAGA dedi: Kendi elimi tırmalıyor kuduz ediyor. Hepsini teker teker uzaklaştırsam da yine üreyecekler. Genişletmek için tıkla... Dostum böceklere saygım yok benim.
M mustafa ekincioğlu Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2021 #39 MiningciAGA dedi: Laptopun da etrafını kapatırsın karınca girmesin diye. Karıncayı da öldürmezsin. Genişletmek için tıkla... Laptop hava alamayınca yine zarar görür ya da patlar.
MiningciAGA dedi: Laptopun da etrafını kapatırsın karınca girmesin diye. Karıncayı da öldürmezsin. Genişletmek için tıkla... Laptop hava alamayınca yine zarar görür ya da patlar.
z4ynep Centipat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 78 18 Kasım 2021 #40 MiningciAGA dedi: Laptop'un da etrafını kapatırsın karınca girmesin diye. Karıncayı da öldürmezsin. Genişletmek için tıkla... Leptop çok ısınır dimi? Hiçbir şey bilmeden formda geziyorsun @Recep Baltaş ilgilenebilirmisin?
MiningciAGA dedi: Laptop'un da etrafını kapatırsın karınca girmesin diye. Karıncayı da öldürmezsin. Genişletmek için tıkla... Leptop çok ısınır dimi? Hiçbir şey bilmeden formda geziyorsun @Recep Baltaş ilgilenebilirmisin?