Laptopu Masaüstü Bilgisayara Çevirme

Daha fazla  
Merhaba ardakaşlar aranıza yeni katılıyorum 1 adet Acer 5750g laptopum var. İntel i5 2450m işlemci, Nvidia geforce gt540m ekran kartı, 4 gb 2133 MHz RAM özelliklerine sahip bilgisayarda oyun oynarken iyi performans alıyorum ancak zaman geçtikten sonra çok ısınıyor ve oynanamayacak hale geliyor ben de internetten gördüğüm video ile böyle bir şey yapmak istedim. Sizce bu işi yaparak yüksek performans alabilir miyim ve sıcaklığı düşürebilir miyim?
Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güzel bi soğutucu fan sistemi kurabilirsen neden olmasın, oda senin hayal gücüne kalmış ama güzel fikirmiş beğendim valla, dene bence ama laptop bileşenlerine zarar vermeki bi aksilik olduğunda geri toplayabilesin. Bu arada soğutucu fanları ile kasayı eskicilerden bulabilirsin boşuna fazla para verme hatta birden fazla fanda katabilirsin, eğer yaparsan sonucunu bize yaz merak ettim valla ;)

Merhaba ardakaşlar aranıza yeni katılıyorum 1 adet Acer 5750g laptopum var. İntel i5 2450m işlemci, Nvidia geforce gt540m ekran kartı, 4 gb 2133 MHz RAM özelliklerine sahip bilgisayarda oyun oynarken iyi performans alıyorum ancak zaman geçtikten sonra çok ısınıyor ve oynanamayacak hale geliyor ben de internetten gördüğüm video ile böyle bir şey yapmak istedim. Sizce bu işi yaparak yüksek performans alabilir miyim ve sıcaklığı düşürebilir miyim?
Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benimde başıma yeni geldi.Sony Vaio SVE1513Y1ESI model dizüstü nün anakart üzerinde ki ekran kartı çipi sizlere ömür.Bir buçuk sene önce tamirciye götürdüm.400TL para aldı.Ancak şimdi yine aynı vaziyete geldi.Sistemde İ7 işlemci var. 8Gb ram. Grafik 2Gb. Bu işlemi yapmanın arifesindeyim.Araştırıyorum...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı