İyi günler.
Çalışarak zar zor da olsa bir sistem topladım ama henüz klavye ve monitör almak için param yok. Laptopum 7 yıllık olduğu için oyun oynanmıyor. 50 FPS alıyorum. Acaba kasayı bir şekilde laptopa bağlayarak laptopu sadece klavye ve monitör olarak kullanmam mümkün mü?
Video capture kart alsan monitorü kullandın diyelim ama teamviewer gibi bir bağlantı harici klavye fare kullanamazsın. Video capture için vereceğin parayı idarelik bir monitörde harcayabilirsin hem.
Elinde kasa yoksa GFN al derim, elinde halihazırda kasa varsa zaten çevrebirimlerin vardır fanteziye gerek yok diye düşünüyorum. Gene de TW türevi programlar işini görür laglı da olsa.
Kral yardımcı olduğun için teşekkürler ama bu laptop bana lazım. Bunu sökmek falan benim yapabileceğim iş değil ve sonradan yerine takmak lazım. En iyisi 50 FPS devam, teşekkürler
Kral yardımcı olduğun için teşekkürler ama bu laptop bana lazım bunu sökmek falan benim yapabileceğim iş değil ve sonradan yerine takmak lazım. En iyisi 50 FPS devam teşekkürler
Hocam başka yöntemler de var ama harici lazım olacak ve laptopu 2. ekran olarak kullanacaksın ya da böyle yapacaksın. Madem yapamam diyorsun yapacak bir şey yok, en kötü para biriktirip 300-400-500 liraya bir monitör alırsın. Hadi iyi geceler.