Laptopu PS4'e bağlama

Olmuyor yukarıda anlattım karışık anlattıysam kusura bakmayın. İnternet üstünden remote play ile oluyor o da çok donuyor.
Remote Play dediğin şeyde tam olarak böylemi oluyor hdmı yazıyor yanında ama.

Dosya Ekleri

• IMG_20201130_120935.jpg
    IMG_20201130_120935.jpg
    144,1 KB · Görüntüleme: 59
Tamam işte PS4'de kendi HDMI kablosu varya onun ile olmuyor mu Laptop'un yerine bağlayınca oluyordu ama bir şey yüklemeniz gerekiyordu.

Kardeşim laptopun HDMI girişi görüntü almak için vermek için değil. Eğer PS4'ü laptop ekranından oynamak istiyorsan laptopun panelini söküp kasadan ayırıp kablolama yaparsan ancak o zaman görüntü alabilirsin bunun programla falan ilgi alakası yok bunu laptoplar desteklemiyor.
Hayır.

Remote play dediğin şeyde tam olarak böyle mi oluyor HDMI yazıyor yanında ama.

Remote play internet üzerinden oynamak oluyor bu internetinin hızına göre değişir bunun için minimum 24Mbit ve düşük pingli bir internet gerekli.

Kardeşim laptopun HDMI girişi görüntü almak için vermek için değil. Eğer PS4'ü laptop ekranından oynamak istiyorsan laptopun panelini söküp kasadan ayırıp kablolama yaparsan ancak o zaman görüntü alabilirsin bunun programla falan ilgi alakası yok bunu laptoplar desteklemiyor.
Hayır.

Remote play internet üzerinden oynamak oluyor bu internetinin hızına göre değişir bunun için minimum 24Mbit ve düşük pingli bir internet gerekli.
Anladım teşşekür ederim internette bir adamın Monsters laptop da oynadığını görmüştüm de sanırım interneti iyiydi remote Play dan oynuyordu o yüzden bu kadar peşinden gittim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı