Kensaiqw Centipat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #1 Eski laptopuma virüs bulaşmıştı ve format atarken mavi ekran yedim. O günden beri PC'yi açamıyorum ve yeni PC aldım. RAT ve trojan yediğimi düşünüyorum. Bilgisayar resetlenirken gitti diyebilirim. Hala verilerime ulaşabilirler mi? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2022
Eski laptopuma virüs bulaşmıştı ve format atarken mavi ekran yedim. O günden beri PC'yi açamıyorum ve yeni PC aldım. RAT ve trojan yediğimi düşünüyorum. Bilgisayar resetlenirken gitti diyebilirim. Hala verilerime ulaşabilirler mi?
Çözüm InternetciMen 5 Ağustos 2022 Zaten format atarken bütün dosyalar yok olur, sonra format başlar. Kurtaramazsınız.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 5 Ağustos 2022 #2 Zaten format atarken bütün dosyalar yok olur, sonra format başlar. Kurtaramazsınız. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Kensaiqw Centipat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #3 InternetciMen dedi: Zaten format atarken bütün dosyalar yok olur, sonra format başlar. Kurtaramazsınız. Genişletmek için tıkla... Kurtarmak pek umurumda değil hocam. Karşı taraf erişebilir mi onu sordum bu cevap erişemez demek oluyor sanırım. Artı 0 Eksi
InternetciMen dedi: Zaten format atarken bütün dosyalar yok olur, sonra format başlar. Kurtaramazsınız. Genişletmek için tıkla... Kurtarmak pek umurumda değil hocam. Karşı taraf erişebilir mi onu sordum bu cevap erişemez demek oluyor sanırım.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 5 Ağustos 2022 #4 Kensaiqw dedi: Kurtarmak pek umurumda değil hocam. Karşı taraf erişebilir mi onu sordum bu cevap erişemez demek oluyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet, Microsoft hesabında OneDrive açık değilse erişemez. Ki onun için de hesabın çalınması gerekli. Artı 0 Eksi
Kensaiqw dedi: Kurtarmak pek umurumda değil hocam. Karşı taraf erişebilir mi onu sordum bu cevap erişemez demek oluyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet, Microsoft hesabında OneDrive açık değilse erişemez. Ki onun için de hesabın çalınması gerekli.
KS KS Kensaiqw Centipat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #5 InternetciMen dedi: Evet, Microsoft hesabında OneDrive açık değilse erişemez. Ki onun için de hesabın çalınması gerekli. Genişletmek için tıkla... Değil hocam. Teşekkürler yardımınız için. Artı 0 Eksi
InternetciMen dedi: Evet, Microsoft hesabında OneDrive açık değilse erişemez. Ki onun için de hesabın çalınması gerekli. Genişletmek için tıkla... Değil hocam. Teşekkürler yardımınız için.