USB ile formatlamanız daha doğru olur.Arkadaşlar merhaba laptopumu satacağım Windows'un kendi sıfırlamasından PC'yi formatlasam alıcı benimle ilgili bir bilgi bulabilir mi alan çocuk iyi birine benziyor ama yine de bir sormak istedim.
Arkadaşlar merhaba laptopumu satacağım Windows'un kendi sıfırlamasından PC'yi formatlasam alıcı benimle ilgili bir bilgi bulabilir mi alan çocuk iyi birine benziyor ama yine de bir sormak istedim.
Arkadaşlar merhaba laptopumu satacağım Windows'un kendi sıfırlamasından PC'yi formatlasam alıcı benimle ilgili bir bilgi bulabilir mi alan çocuk iyi birine benziyor ama yine de bir sormak istedim.
www.technopat.net
USB ile formatlamanız daha doğru olur.
Sıfırlama ile bilgileri tamamen silersiniz. Ama çocuk ona rağmen bilgilerine erişebilecekse, format sonrasında da erişebilir. Diskleri asitle eritmen gerekiyor.Onu ben de biliyorum normalde öyle yapıyorum da daha rahat hem de daha sıkıntısiz olsun diye bu yolu sectim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.