Çözüldü Laptopu sökmeye çalışıp kapattıktan sonra çalışmadı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Rize, Ardeşen
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7235HS (3.20 GHz)
NVIDIA GeForce RTX 4060 8 GB
DDR5 4800MT/s 12,00 GB RAM
SAMSUNG 512 GB NVMe M2 SSD
Meslek
Mafya babası
Eski bir laptopum vardı, bayağı bir süredir kullanmıyordum. İçini bir açıp bakayım dedim merakla. Arka taraftaki vidalarının çoğunu söktüm, birkaçı yalama olduğu için sökemedim. RAM ve diske baktım ve yandan kredi kartı ile kastırarak açmaya çalıştım ama bir türlü açamadım. Sonra "boş ver" deyip geri topladım. Fakat açmaya çalıştığımda ışıklar yanıyor, fan bir süre dönüyor ama görüntü hiç gelmeyip kapanıyor. Ne olmuş olabilir sizce?

Çözüm
Sanmıyorum hocam RAM'lerden olduğunu belki bir oksit olmuştur ama doğru açıda taktığıma eminim geri yani.

RAM'e zarar gelmiştir veya tam takamamışsınızdır orasını bilemiyorum ama çok yüksek ihtimalle RAM sorunu bu. Kendim de yaşadım tam oturduğundan o kadar emin olmayın, tam girmeyebiliyor.
Flex kablosu yırtmışsınızdır.

Flex kablosu yırtmışsınızdır.

Büyük ihtimal öyle bir şey oldu hocam içinde SSD bir de 8 GB RAM bulunuyor zaten bayağı eski cihaz yedek parça diye satacağım büyük ihtimal.

Büyük ihtimal öyle bir şey oldu hocam içinde SSD bir de 8 GB RAM bulunuyor zaten bayağı eski cihaz yedek parça diye satacağım büyük ihtimal.
Beğenmedim işareti atmışsınız ama yazdığınız şey tam olarak ram sorununda olan şeyler. Power flexi kopsa hiç açılmaz, ekran flexi kopsa sadece görüntü gelmez ama açılır, touchpad veya klavye flexi kopsa sadece onlar çalışmaz.

Sanmıyorum hocam RAM'lerden olduğunu belki bir oksit olmuştur ama doğru açıda taktığıma eminim geri yani

Sanmıyorum hocam RAM'lerden olduğunu belki bir oksit olmuştur ama doğru açıda taktığıma eminim geri yani.

RAM'e zarar gelmiştir veya tam takamamışsınızdır orasını bilemiyorum ama çok yüksek ihtimalle RAM sorunu bu. Kendim de yaşadım tam oturduğundan o kadar emin olmayın, tam girmeyebiliyor.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…